Вівторок, 26 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка

26 жовтня відбулось позачергове засідання сесії Шепетівської міської ради. Депутати розглянули пропозиції щодо внесення змін до бюджету міської територіальної громади на 2021 р.

Сьогодні, 26 жовтня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області Нацполіції та слідчі слідчого управління обласної поліції затримали посередника після передачі працівнику медичного закладу неправомірної вигоди.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 26 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 110654 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 5599 - діти, 5288 - медпрацівники.

На залізничному вокзалі Шепетівки відкрили пункт вакцинації
Розділ Бізнес

Наразі відкрито вже 23 центри вакцинації, які розташовані на залізничних вокзалах по усій Україні, один із таких маємо й у Шепетівці.

Уряд змінив ціну на газ від постачальника "останньої надії"
Розділ Бізнес

Уряд зобов'язав "Газопостачальну компанію "Нафтогаз України" з 1 жовтня по 30 литопада знизити ціну на газ для населення з 16,6 до 7,96 грн за куб. м.

Найближчим часом запровадити червоний рівень епіднебезпеки можуть у Житомирській, Луганській, Львівській, Хмельницькій та Чернігівській областях.

Про збільшення темпів вакцинації педагогів розповів Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

0
репостів
0
репостів