Незадоволена жінка

 

1 . " Ну і чудово ! "

Це слово жінки, зазвичай, використовують в самому кінці суперечки - коли вони праві , а вам потрібно заткнутися.

2 . "Я швидко! П'ять хвилин! "

Ця фраза може трактуватися двояко. Якщо жінка вимовила її до того , як почати готуватися до виходу з дому , " п'ять хвилин" прирівнюється до півгодини . А от якщо вам дали тільки п'ять хвилин , щоб додивитися перший тайм футбольного матчу перед тим , як почати " допомагати по дому " , будьте впевнені - це будуть рівно п'ять хвилин!

3 . "Нічого не сталося "

А ось це вже, затишшя перед бурею. Це "нічого" явно щось означає ,так що будьте напоготові сварки , яка починається з "нічого не сталося ", зазвичай закінчуються "прекрасно " (див. п.1).

4 . " Ну-ну , продовжуй "

Це - виклик , а не дозвіл. Так що ні в якому разі не продовжуйте!

5 . Важке зітхання

Цей нетиповий жест часто неправильно розуміють чоловіки. Гучне зітхання означає приблизно наступне: вона вважає вас повним кретином і не розуміє , чому взагалі витрачає час на те , щоб стояти тут і сперечатися з вами ні про що (див. п. 3).

6 . " Все добре "

Одне з найнебезпечніших заяв , яке тільки чоловік може почути від жінки. " Все добре " означає , що вона бере тайм -аут , щоб придумати , коли і яким чином ви поплатитеся за свою помилку .

7 . "Спасибі "

Якщо жінка сказала вам спасибі , не питайте за що. Просто скажіть їй - " нема за що " . Є , правда , тонкий момент: якщо замість простого "спасибі" ви почуєте " спасибі велике ! " (З наголосом на слово " велике" ) , то повинні відразу помітити тонкий сарказм , що звучить в її голосі . Після цього ні за що на світі не говоріть " нема за що " . Інакше вийде " неважливо " ( див. далі).

8 . "Неважливо "

Це - витончений жіночий спосіб послати чоловіка туди , куди Макар телят ще не гнав .

9 . "Не переймайся , я сама ..."

Ще одна загрозлива заява, найчастіше йдеться в той момент , коли жінка вже кілька разів попросивши чоловіка щось зробити ( викинути сміття , зібрати шкарпетки, що валяються, прибити цвях ), виявила, що він навіть не підвівся з крісла, і почала робити все сама. Пізніше ця ситуація виллється в дурне чоловіче питання " Що не так ? " і жіночу відповідь під номером 3.