З таким питанням я звернувся до Шепетівського міськвиконкому 1 вересня ц.р., адже не раз бачив, як поливалось поле стадіону ввечері. У відповідь дізнався, що на стадіоні центральне водопостачання відсутнє і вода не використовується.

Чим же тоді поливали стадіон протягом всього літа? Хто за це платив, якщо міська рада не в курсі?

Протягом всього жаркого літа наш міський стадіон завжди залишався зеленим та привабливим. Як був досягнутий такий його стан?

Очевидно, що місцевий сторож чи футболісти не ходили з відрами від криниць, але якщо вам доводилось прогулюватись у вечірній час, то могли би помітити, що поле стадіону поливалось проточною водою - в кількох місцях були розкладені шланги з поливалками. Праворуч від поля можна помітити два люки, крізь щілину яких видніються сучасні пластикові труби, незрозуміло тільки для чого вони там використовуються.
люк з пластиковими трубами на стадіоні

Нинішня погода не потребує поливу поля, тому сфотографувати/зафільмувати процес не вдалось, але зі свого досвіду можу сказати, що вода на стадіоні є, але як вияснилось - неофіційно. Пошук її джерел - завдання відповідних органів.

Відсутність води навіть для технічних потреб, потреб спортсменів негативно впливає на його функціонування. Думаю, що на майбутнє варто замислитись над підключенням до центрального водопостачання, або використання води з підземних надр через криницю/свердловину.

Нижче - відповідь на запит.

Водопостачання стадіону page0001