Особисто для мене цей сайт завжди був першим в закладках мого браузеру. Через цей сайт мене знайшла моя дружина, я познайомився з багатьма приємними людьми, постійно був в курсі подій свого рідного міста...Я був зареєстрований на цьому сайті ще до того як колись став його адміністратором і був свідком його трансформацій на протязі всього його життєвого шляху.  Навіть коли я передав сайт новому адміністратору, я кожного дня заходив на улюблений сайт. Але зараз бажання відвідувати сайт Шепетівки зникло.

Зникло воно не миттєво, а поступово, а виною тому накопичення маси неприємних речей.

Почнемо з головної - тотальної ліні абсолютної більшості користувачів. Раніше майже кожен намагався поділитись якоюсь новиною, фоткою, відео чи будь-яким іншим контентом, яке стосувалось нашого міста та і не тільки. Попри те, шо відвідуваність сайта була значно менша ніж зараз, активність була на порядок вищою.

А зараз людей які діляться контентом можна перерахувати на пальцях однієї руки. Більше того, варто тобі поділитись якоюсь інформацією, то замість коментарів чи обговорення в твою сторону летять капці чи неприйнятні бугагашні приколи. Замість того шоб обговорювати події чи проблеми по суті, ти маєш доводити всім, шо ти не верблюд. Це неймовірно бісить і відбиває бажання постити шось взагалі.

Хай дехто і називає мене занадто деперсивним чуваком, але для веселощів приводів мало зараз. Звичайно на форумі завжди були приколи, я сам із задоволенням брав участь у черговому флудопаді. Але коли флудерасти пишуть по всьому форуму де треба і не треба, то дуже важко обговорювати серйозні теми. Реально вже втомили всі ці трололо та бугага.

Ще однією причиною мого уходу є цькування особисто мене. Коли я був адміністратором сайту, деякі персони любили підняти революції на сайті. Мене називали королем, царем, диктатором...Звинувачували, що саме я є причиною уходу користувачів чи неприходу нових. А коли я продав сайт, то далі хіхікали собі, вважаючи шо я всіх беру на понт і насправді я сайт не продавав.

Саме тоді я зрозумів, шо мене сприймають не як звичайного шепетівчанина та користувача сайту, а як якогось божевільного місцевого шута з якого можна поржать чи подіставати. Я на придурків не ображаюсь, але і терпіти всі ці високомірні зауваження та безпідставні звинувачення не збираюсь.

Вчора коли я запитав чому ж багато хто досі вважає, шо я не продавав сайт і просто вожу людей за ніс, то пролунали доводи мол адмін і пише як я, і айпішки порівнювали і часи перебування на сайті. Я спочатку хотів тут в блозі аргументовано прокоментувати всі версії. Але потім зрозумів, що це мені не потрібно. Мені глибоко насрать хто там і шо про мене думає. Люблю іноді почитати чергові спроби пошуку теорій заговору на форумі, вони мене неймовірно веселять. І поважаю адміністратора за те, що він не ведеться на всі ці провокації, не знаю як на рахунок нового.

Окремо хочу сказати Шкіпу хай не лестить сам собі, я ухожу не через його діставання і приколи.

Я ухожу через несприйняття людьми реальності. Легше ж всіх хто намагається говорити правду в очі назвати депресивним заангажованим нитіком, легше потролити і поржати з чергової серйозної теми. Та в моїх очах такі люди лише залишаються сцикунами, які бояться подивитись проблемам в очі.

Зараз в певній мірі я розумію тему, яку нещодавно створювали на форумі з приводу тиску ветеранів сайту на новачків. Якщо поставити на їх місце, то розумієш шо долучитись до користувачів цього сайту надзвичайно важко, тому що спочатку необхідно пройти череду випробувань підозрами, безпідставними обвинуваченнями та елементарного ігнору.

Шкода, що в місті остались одиниці людей, які готові не словом, а ділом робити для розвитку малої батьківщини. Сподіваюсь, що колись ситуація зміниться, можливо тоді я і повернусь на рідний мені сайт. А поки що радійте всі хто так хотів, щоб я зник з цього ресурсу. Ваші мрії збулися. До кращих часів..