Ось таке писала полонська газета "Новий шлях" 30 січня 1973 року (редактор - П. Макаренко):

"Завдяки мудрій зовнішній політиці ЦК КПРС і Радянського уряду останнім часом досягнуто помітного послаблення міжнародної напруженості, зокрема в Європі"

"Мільйони людей на всіх континентах землі знають книгу "Молода гвардія", з повагою і вдячністю вимовляють ім"я її автора Олександра Олександровича Фадєєва. Виявом любові радянського народу до творчості письменника-комуніста, відомого громадського діяча є пам"ятник, відкритий 25 січня в столиці нашої Батьківщини - Москві".

"У відповідності з постановою ЦК КПРС, Ради Міністрів СРСР, ВЦСПС і ЦК ВЛКСМ "Про розгортання Всесоюзного соціалістичного змагання працівників сільського господарства за збільшення виробництва і заготівель зерна та інших продуктів землеробства у 1973 році" Українська республіканська рада професійних спілок, республіканські комітети профспілок, ЦК ЛКСМУ, Міністерство сільського господарства УРСР, Міністерство радгоспів УРСР, ... розробили заходи морального і матеріального стимулювання колективів ланок, бригад, відділків, передовиків землеробства".

"У радгоспі імені ХХІІІ зїзду КПРС Миколаївського району став до ладу новий комбікормовий завод продуктивністю близько 8 тонн за годину".