Сьогодні з нами звязалась людина, яка дуже просила опублікувати текст про нашого новопризначеного начальница міліції Борщука Миколау Васильовича. Судячи з тексту, це лист до міністра МВС України. Хочу наголосити, що інформація нами не перевірена, тому публікуємо її в блогах. Сподіваємось разом з вами ми зможемо чи підтвердити чи спростувати її достовірність. Але якщо наведені факти підтвердяться, то сам факт призачення такого начальника міліції виглядає дуже обурливим. Словом, запрошуємо прочитати текст нижче і допомогти нам у вивченні даного питання.

Дуже цікаве твердження тому допоможіть розібратись ходять чутки про зміну керівництва по новій методиці! Шановний пане міністре звертаємось до Вас з наступним! Ось що знайшлось в мережі? Правда чи ні? І чи є справедливість? Питання стосується керівника м.Шепетівки

Ще перебувавши начальником паспортного столу в м.Шепетівка Хмельницької області, Борщук Микола Васильович зарекомендував себе як людина корупційна і неприємна. За видачу закордонного паспорту в нього була визначена сума 800 доларів США, у разі відмови особи сплатити дану суму, Борщук М.В. повідомляв, що відсутні бланки і потрібно буде чекати невизначений тривалий термін. Навіть своє нерухоме майно він здобув злочинним шляхом, як говорять в народі «пішов по трупах». На початку 2010 року він надумав побудувати собі гараж, під що йому було виділено земельну ділянку по вул. Фрунзе в м. Шепетівка, про те мешканці вулиці Фрунзе дізнавшись про це звернулись до колишнього міського голови міста про заборону будівництва та з проханням відмовити Борщуку М.В., у надані земельної ділянки. Міський голова Шпільчекно запевнив громадян, що їх вимоги будуть виконанні, та дійсно рішенням сесії міської ради 5-го скликання від 22.07.2010 року № 9, йому було відмовлено в наданні ділянки під будівництво. Про те на початку 2011 року ця саме земельна ділянка була надана вже не Борщуку М.В., а його матері Білоус Влентині Семенівни, хоча остання постійно проживала в с. Яблунівка, Славутського району Хмельницької області. Жителі вулиці Фрунзе навпроти будинку №92 спорудили дитячий майданчик в облаштуванні даного майданчика та відстоюванні прав жителів вказаної вулиці активну участь брав Герой України Дзявульський М.С., (який трагічно загинув на Майдані), 18.04.2011 року жителі вулиці Фрунзе звернулись до колишнього міського голови Антонюка про прийняття майданчика до експлуатації, але на жаль дана заява і поданий час не роглянута. 14.09.2011 року Білоус В.С. отримала дозвіл на будівництво гаража. Рахуючи себе власником земельної ділянки Білоус В.С., звернулася до суду із заявою про усунення перешкод в її користування та стягненні матеріальної та моральної шкоди. Борщук достовірно знав про кількість учасників майданчику, про те Білоус заявила лише до одного із мешканців Прокупчука В.І. Рішенням суду в позові Білоус було відмовлено і апеляційна інстанція залишила рішення в силі. Про те таке рішення не влаштовувало Борщука, який використав всі свої зв’язки та фінанси. В подальшому розгляд справи відбувся в суді і вже рішення було на його користь. Були зроблені експертні дослідження № 11-10/13 від 04.10.2013 року де було визначено, що будівництво індивідуального гаражу по вул. Фрузе, 83 в м. Шепетівка в межах червоних ліній вулиці Фрунзе буде здійснене з порушенням державних будівельних норм ДБН В.2.3.-5-2001, п. 1.3; ДБН 360-92 п. 7.44. та з порушенням ст. 38,88 Земельного кодексу України. Таким чином надані на сесію міської ради умови відведення земельної ділянки не відповідали та не відповідають дійсності тобто посадовими особами надана інформація та складенні документи, які не відповідають дійсності, а отже вони діяли з перевищенням своїх повноважень.

Крім того, свою квартиру він теж набув не законним шляхом, перш за все не зрозуміло яким чином він набув першочерговість в черговості на квартиру, тай на яку, на квартиру де був власник, так не зовсім благополучний, і якого він «зарив» як бомжа., не звертаючи навіть увагу на те, що в цієї ЛЮДИНИ, були прямі спадкоємці – дружина.

Сьогодні, Ви, знову надали цій людині можливість і надалі напихати свої кармани, вже в «особі» перевертня – хранителя правопорядку, а його порядок сьогодні заключається лише в одному – грошах. Він гарно курірує – гральний бізнес, у нас в Шепетівці працюють автомати на Карла Маркса, на території продовольчого ринку , на залізничному вокзалі, за весь цей бізнес, за кожну точку він збирає «дань». Крім того «дань» платять і всі наркотичні точки. В районні «шанхай» взагалі процвітає злочинність – в Шепетівці зараз можна все, за умови – «гроші». Проте наш «начальник» на цьому не зупиняється і його подальші плани просто лякають. Постає лише одне питання,за що МИ стояли на майдані, за що,гинули люди, за які зміни? Коли ті самі «перевертні» знову при владі, Ви змінили владу з верху, а в низах те саме…..