Хочеться змін навколо себе, тому обираю дії, а не слова. Починати треба з себе, впливати на оточення, тоді прийдуть зміни. Приєднуйтесь до починань та ініціатив, досить стояти осторонь. Разом ми зможемо більше!

Громадський бюджет: туристична Шепетівка

фото з музейного проекту «Як гартувалася сталь: територія міфів та реалій»

До 31 травня всі шепетівчани можуть подати свій проект, направлений на покращення життя міста, за рахунок міського бюджету вартістю до 160 тис. грн. Запрошую вас подавати свої ідеї, а також підтримати проект "Туристична Шепетівка відкрита для гостей", який направлений на розвиток туристичного потенціалу міста, створення туристичної інфраструктури. Вже восени всі жителі міста через голосування вирішуватимуть, чи буде проект реалізовуватись чи ні. В рамках проекту планується проведення форуму з розвитку туристичної привабливості міста Шепетівка, а також розробка та встановлення туристичних карт міста, інформаційних стендів культурних та історичних пам’яток з метою підвищення знань мешканців міста про історію, культуру міста, а також створенню та розвитку туристичної інфраструктури, покращення соціально-економічного стану в місті.

  2539 переглядів

Продовження епопеї Прозорро в Шепетівці

Продовження епопеї Прозорро в Шепетівці

Рішення №18 від 23.03.2017 щодо відтермінування рішення про здійснення допорогових закупівель
Рішення Громадської ради при ВК Шепетівської міської ради щодо рекомендації впровадження допорогових закупівель через систему "Прозорро"


Публічні закупівлі до 200 тис. грн. можуть і надалі здійснюватись звичними методами без використання електронного торгівельного майданчика «Прозорро» школами, садочками та іншими закладами комунальної власності м.Шепетівка. Рішення про використання онлайн-майданчика «Прозорро» для таких закупівель було відтерміновано депутатами до 2018 року.Відповідно до Закону України №922 «Про публічні закупівлі» при здійсненні закупівель товарів, робіт і послуг вартістю менше 200 тис. грн, а робіт – 1,5 млн. грн., використання електронної системи закупівель є не обов’язковою. Однак, низка облдержадміністрацій та міських рад для підвищення прозорості й чесності у відборі постачальників та економії бюджетних коштів, ухвалили рішення про обов’язковість проведення закупівель товарів і послуг до 200 тис. грн. з використанням електронної системи держзакупівель Prozorro. В Шепетівці таке рішення було прийнято 6 жовтня 2016 року, що передбачало обов’язкові закупівлі товарів та послуг через електронний майданчик, вартістю більше 50 тис. грн.Однак, рішенням №24 21-ї сесії Шепетівської міської ради від 23 березня 2017 року було знову відтерміновано до 1...

Продовжити читання
  2536 переглядів

Приєднуйся до акції #ЧистаШепетівка

Приєднуйся до акції #ЧистаШепетівка

З метою очищення міста та підготовки до весняних свят депутати та активісти запрошують містян прибрати біля своїх осель та на вулицях міста, а підприємці заохочують небайдужих кущами смородини!

Пройшла зима, розтав сніг і відкрились купи сміття безвідповідальних жителів міст. В Шепетівці питання сміття також стоїть гостро, враховуючи часту відсутність поблизу місць проживання стаціонарних сміттєвих баків. Тому кілька разів на тиждень шепетівчани зустрічаєють сміттєвози з підготовленими «гостинцями», але не всі…

Комунальна служба міста прибирає залишки протиожеледної суміші на дорогах, обрізають дерева, а відповідальні громадяни гуртуються на толоках та окремих акціях з прибирання прибудинкової території, зелених зон та вулиць міста.

Теги:
  2306 переглядів

Як заощадити 50 тис. грн на тендері через Prozorro і відмінити електронні закупівлі?

Як заощадити 50 тис. грн на тендері через Prozorro і відмінити електронні закупівлі?
Школа-інтернат міста Шепетівка на закупівлі 30 пластикових вікон через систему «Прозорро» заощадила 55869 гривень. Оголошений тендер на 189 642 грн. виграла компанія-постачальник з міста Хмельницький. Два шепетівські підприємці пропонували свої послуги лише на 500 та 642 грн. дешевше стартової вартості послуг.
  2707 переглядів

«Прозоррі» допорогові закупівлі в Шепетівці відмінили

«Прозоррі» допорогові закупівлі в Шепетівці відмінили
Обов’язкові допорогові закупівлі комунальними закладами міста Шепетівка були скасовані до 1 квітня 2017 року.
  2487 переглядів

Місто допоможе облаштувати дитячий майданчик та ваш будинок!

Місто допоможе облаштувати дитячий майданчик та ваш будинок!

З метою розвитку участі громадян у благоустрої міста Шепетівка депутатами була затверджена програма підтримки громадських ініціатив у сфері благоустрою та ЖКГ. Громадяни вже у 2017 році можуть отримати співфінансування до 25% від вартості проекту за рахунок коштів міського бюджету. Що для цього необхідно зробити та як збільшити процент відшкодування витрат на енергозбереження до більше 65%?

  2310 переглядів

Prozorrі закупівлі шепетівських підприємств

Prozorrі закупівлі шепетівських підприємств

Починаючи з серпня організаціями міста оголошено 53 тендери із закупівлі товарів та послуг за публічні кошти на конкурентних умовах, використовуючи електронну систему публічних закупівель «ProZorro». Очікувана в результатів торгів вартість майна та послуг складає 9,11 млн. грн, а економія коштів - більше 192 тис. грн.

  2158 переглядів

Приєднуйтеся до зустрічі з велосипедистами "Вишиваного шляху"

Приєднуйтеся до зустрічі з велосипедистами "Вишиваного шляху"

Маршрут Вишиваного шляху Хмельниччиною

​Учасники Всеукраїнського велопробігу "Вишиваний шлях" 22-23 червня перебуватимуть у Шепетівці. В рамках візиту планується відвідування місцевого музею, а також зустріч з шепетівчанами (22.06 о 16.00 в музеї М.Островського), презентація проекту та обговорення планів розвитку туристичного веломаршруту. 22 червня близько 13.30 учасники прибудуть до Ш...

Продовжити читання
  2227 переглядів

Депозит міської громади в банку

Депозит міської громади в банку

Відтепер, тимчасово вільні кошти бюджету м. Шепетівка будуть розміщатись на депозитний рахунок в банку під 17,1% річних. 1 червня 2016 року відбулось засідання Шепетівського міськвиконкому, одним із питань порядку денного якого було питання прозатвердженняпротоколу засідання комісії по проведенню конкурсу з відбору банку та укладання угоди з АБ «Ук...

Продовжити читання
  2000 переглядів

Як, куди і скільки їздять шепетівчани міжміськими поїздами

Як, куди і скільки їздять шепетівчани міжміськими поїздами
1. Кількість пасажирів в швидких та пасажирських поїздах, осіб/добу

2. Найбільш популярні напрями поїздок зі станції Шепетівка


За скільки днів до поїздки пасажири УЗ купують квитки


Переважна більшість шепетівчан для подорожей використовують залізничний транспорт. Для Шепетівки це один із найзручніших способів подорожувати Україною і за її межі. Залізнична станція Шепетівка - один із найвідоміших фактів про наше місто, транспортні ворота та один із найбільших платників податків до місцевого бюджету. В даній стат...

Продовжити читання
  3984 переглядів
0
репостів
0
репостів