Ізяславський районний суд визнав винним 50-річного жителя села Щурівчики Шепетівського району за ч.2 ст.173-2 КУпАП ( Домашнє насильство, вчинене повторно протягом року) та призначив йому покарання у вигляді 50 годин громадських робіт. Син ображав батька і суд покарав його за психологічні знущання над 68-річним батьком.

Працівники Національного природного парку "Мале Полісся" власноруч виготовили та встановили на попередньо підібраних локаціях в межах території парку чимало будиночків для комах. Про це лісівники розповіли на сторінці парку.

Шепетівчанка здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності – 2024
Розділ Спорт

13-14 квітня відбувся Київський півмарафон Незламності 2024, який проходить у столиці України вже 14-й раз та зібрав понад 5 тисяч учасників. Серед бігунів, які пробігли півмарафон, було визначено по 5 призерів в абсолюті серед жінок та чоловіків. Також були нагороджені призери у вікових категоріях.

Сьогодні патрульні Шепетівського районного управління поліції завітали до шепетівської гімназії № 2, де провели з учнями пізнавальний безпековий урок. Школярі вивчали дорожню грамоту разом з поліцейськими.

У Славуті суд виніс вирок зловмиснику, який обікрав товариша. Обвинувачений не вперше притягується до кримінальної відповідальності – раніше його було засуджено за домашнє насильство стосовно рідної матері.

Шепетівська родина посіла третє місце в обласних змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я»
Розділ Спорт

13 квітня 2024 р. у м. Хмельницький відбувся другий етап фізкультурно-оздоровчого заходу «Тато, мама, я – спортивна сім’я» серед переможців першого етапу. Спортивне, сімейне свято проведено Хмельницьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням молоді, фізичної культури і спорту ОДА.

У ніч на 16 квітня 2024 року противник атакував нашу країну 9-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда (Крим).  Усі дев’ять «шахедів» знищено мобільними вогневими групами Повітряних Сил та Сил оборони України у межах Херсонської, Миколаївської, Хмельницької, Полтавської, Черкаської та Дніпропетровської областей.

Відразу у двох громадах Шепетівщини проводжали воїна Ткачука Юрія
Розділ Події

Сьогодні скорботний день одразу для двох громад Шепетівського району — Славутської та Берездівської. В останню земну дорогу проводжали справжнього українського Героя, нашого земляка Ткачука Юрія Віталійовича.

Здам кімнату подобово.Здам кімнату подобово.
Будинки
350 ГРН
Ціна договірна
Здам кімнату подобово для 1-3 особи біля сквєрика,...
Візьму в оренду авто, газ-дизель. Можливий викуп д...
0
репостів
0
репостів