У Нетішині суд виніс вирок кримінальному дуету за крадіжку коштів з чужої банківської картки. Нагадаємо, що події відбувались у квітні минулого року в м. Нетішин. 20-річна дівчина та її 26-річний знайомий на вулиці знайшли банківську картку. Та замість того, аби повернути платіжний документ до банку, приятелі почати її активно використовувати.

У Cлавуті стартувала безоплатна стерилізація безпритульних собак. Зоозахисники запевняють, що стерилізація – це гуманний та ефективний метод регуляції чисельності безпритульних тварин. Саме цьому напрямку комунальне підприємство “Славута-Сервіс” цьогоріч приділяє особливу увагу.

На Шепетівщині перед судом постане зловмисниця, яка привласнила близько 8 мільйонів гривень допомоги родичам загиблих військовослужбовців. Поліцейські встановили, що експосадовиця одного з відділень банку упродовж 2022-2023 років пропонувала банківські послуги родичам загиблих воїнів з Білогірської громади. Та замість відкриття депозитів, привласнювала їхні кошти.

На Шепетівщині суд виніс вирок зловмисниці, яка обікрала односельця. Дівчина, перебуваючи в гостях у знайомого, викрала його мобільний телефон.

Депутати Хмельницької обласної ради підтримали рішення про перейменування двох об'єктів природно-заповідного фонду області, назви яких містили символіку російської імперської політики. Про це повідомили в Департаменті природних ресурсів та екології Хмельницької обласної військової адміністрації.

Визнати винною у домашньому насильстві та стягнути з неї 340 гривень штрафу – таку постанову Славутського міськрайонного суду щодо жительки Хмельниччини, котра штовхала, шарпала за одяг та нецензурно ображала малолітню доньку, залишив без змін апеляційний суд.

У Шепетівці перед судом постане зловмисник, який на залізничному вокзалі з ножем напав на перехожого. Нагадаємо, подія сталася на початку лютого цього року на залізничному вокзалі міста Шепетівка. Поліцейські розшукали і затримали правопорушника, який після скоєного втік та переховувався на Волині.

До її організації причетні службова особа територіального центру комплектування та соціальної підтримки і лікар-стоматолог приватної клініки. Обом фігурантам повідомили про підозру.

0
репостів
0
репостів