Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок екс-начальниці Служби у справах дітей Хмельницької ОДА Ніні Магур за зловживання службовим становищем. Посадовиця вимагала у подружжя 5000 доларів хабара за сприяння у всиновленні дитини. За це їй призначили 68 тис. грн штрафу.

Шевченківський районний суд Львова визнав винною у недбалому ставленні до військової служби шепетівчанку, що призвело до безпідставного виключення 17 офіцерів запасу із військового обліку. Про це ми дізнались із Єдиного державного реєстру судових рішень

З нагоди Всесвітнього тижня імунізації 24 квітня фахівцями Шепетівський районний відділ ДУ «Хмельницький ОЦКПХ МОЗ» спільно з представниками КНП "Шепетівський міський центр ПМСД" було проведено просвітницькі заходи для внутрішньо-переміщених осіб.

Настоятель шепетівського храму святих мучеників Бориса і Гліба Української Греко-Католицької Церкви Василь Боднар отримав Почесний нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ «Хрест Військова честь». Отець Василь окрім того, що продовжує бути капеланом свого пластового осередку у Шепетівці, водночас служить у Зброєних Силах України.

У Нетішині прощались із командиром гранатометників Віталієм Бочаровим
Розділ Події

Невимовний біль та розпач знову розривають серце на шматки … Сьогодні, 24 квітня, нетішинська громада у жалобі… У вічність пішов наш земляк, патріот, хоробрий воїн Віталій Бочаров, який до останнього подиху захищав рідну землю, кожного з нас.

В Славуті суд притягнув до відповідальності місцевого жителя за керування авто у стані сп’яніння. За свої дії чоловікові на рік заборонено сідати за кермо, а на додачу доведеться сплатити ще 17 тисяч гривень штрафу.

Шепетівська громада навіки прощалася із зенітником Олександром Панасевичем
Розділ Події

Знову у скорботному мовчанні, схиливши голови ставши на коліно громада провела в останній земний шлях земляка, навідника 1 аеромобільного відділення 1 аеромобільного взводу 4 аеромобільної роти аеромобільного батальйону військової частини, солдата Панасевича Олександра Леонідовича.

Шахраї продовжують виманювати кошти у довірливих громадян під виглядом соціальних виплат. Днями до правоохоронців звернувся 37-річний житель Ізяславської громади Шепетівського району, який втратив 14 500 гривень, потрапивши саме у таку шахрайську пастку.

0
репостів
0
репостів