У шепетівському басейні визначали найкращого плавця вільним стилем
Розділ Спорт

27 березня 2024 р. в плавальному басейні Шепетівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відбулися змагання з плавання вільним стилем на дистанції 50 м серед юнаків та дівчат різних вікових груп.

Студенти Шепетівського медичного фахового коледжу виготовляли ляльки-веснянки
Розділ Культура

Сьогоднішній день подарував приємну зустріч працівникам Краєзнавчого відділу Музею пропаганди. До музейників завітали студенти першого курсу Шепетівського медичного фахового коледжу напрямку сестринська справа на урок народознавства " Обереги моєї оселі".

У Шепетівці відбудуться благодійні «Завзяті перегони»
Розділ Спорт

7 квітня у Шепетівці на стадіоні «Локомотив» відбудуться дитячі благодійні перегони на толокарах, біговелах та самокатах з нагоди Міжнародного дня здоров’я – «Завзяті перегони». Про це повідомили у Шепетівській міській раді.

28 березня, у ході чергового засідання сесії Шепетівської міської ради, яке провів міський голова Віталій Бузиль, депутати розглянули 52 питання порядку денного. Про це повідомили у пресслужбі органу самоврядування.

34 тисячі гривень штрафу та позбавлення права керування транспортними засобами на 3 роки — суд призначив покарання водію автобуса, що втік після скоєння ДТП. Коли правоохоронці розшукали винуватця автопригоди та освідчили в медичному закладі, з'ясувалось, що він був у стані алкогольного сп'яніння.

У Шепетівці вогнеборці врятували будинок від знищення
Розділ Події

Сьогодні вночі, 29 березня, о 02:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на вул. Михайла Вербицького в м. Шепетівка горить житловий будинок.

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, застосувавши різні типи ракет та ударні БпЛА.

У Славуті родичі загиблих воїнів висадили кущі калини на Алеї пам’яті
Розділ Події

Сьогодні, на Алеї пам’яті «Наші Герої» працівники КП «Славута-Сервіс» разом із родичами загиблих воїнів висадили кущі калини. Про це повідомила пресслужба Славутського МВК.

0
репостів
0
репостів