Визнати винною у домашньому насильстві та стягнути з неї 340 гривень штрафу – таку постанову Славутського міськрайонного суду щодо жительки Хмельниччини, котра штовхала, шарпала за одяг та нецензурно ображала малолітню доньку, залишив без змін апеляційний суд.

У Шепетівці перед судом постане зловмисник, який на залізничному вокзалі з ножем напав на перехожого. Нагадаємо, подія сталася на початку лютого цього року на залізничному вокзалі міста Шепетівка. Поліцейські розшукали і затримали правопорушника, який після скоєного втік та переховувався на Волині.

До її організації причетні службова особа територіального центру комплектування та соціальної підтримки і лікар-стоматолог приватної клініки. Обом фігурантам повідомили про підозру.

На Хмельниччині аварійні відключення електрики внаслідок негоди
Розділ Бізнес

Сильні пориви вітру спричинили аварійні відключення у регіоні. Станом на 12:30 на Хмельниччині не діють мережеві обмеження.

Сьогодні, 27 березня, у Славуті відкрили Алею пам'яті “Наші Герої” на честь загиблих та померлих захисників України. Це сміливі, нескоримі воїни, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, які віддали своє життя у боротьбі з російським окупантом у 2014-2024 роках.

15-річний підліток знайшов запал у шафі і витягнув чеку, внаслідок чого відбувся вибух.

Поліцейські нагадують: пропозиції фінансової допомоги можуть бути шахрайськими пастками. Днями до поліції Шепетівщини звернулось двоє громадян, потерпілих саме від такої схеми. Загальний збиток склав більше 60 тисяч гривень.

На Шепетівщині суд виніс вирок домашньому кривднику. Чоловік ображав рідну матір, з якою проживав. Впродовж року його тричі притягували до адміністративної відповідальності. Втім, кривдник продовжував завдавати матері психологічних страждань.

0
репостів
0
репостів