Для покращення умов природного відтворення водних біоресурсів під контролем Хмельницького рибоохоронного патруля користувач, який здійснює діяльність в умовах режиму СТРГ, встановив 150 нерестових гнізд на водоймі-охолоджувачі Хмельницької АЕС.

Близько, недорого, безпечно: як відпочити на морі в Болгарії з ANEX Tour
Розділ Інше

Настав час планувати відпустку. Піщані пляжі, недорогі готелі все включено, незабутня подорож - яку пропонують вигідні тури в Болгарію на море. У каталозі онлайн турагенції АНЕКС Тур доступні одразу два види турів від найбільшого туроператора країни.

Найменші учні Плесенської гімназії завітали у Шепетівське районне управління поліції. Діти мали можливість на власні очі побачити роботу поліцейських, як реагує чергова частина на отримане повідомлення та як здійснює виїзд слідчо-оперативна група.

У ніч на 18 квітня 2024 року противник атакував 13-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько-Ахтарськ – рф та мису Чауда – Крим.

У Хмельницькій області спостерігається спалах небезпечного інфекційного захворювання кашлюк. У першому кварталі цього року в області зафіксували уже 21 випадок кашлюка, тоді як у першому кварталі минулого – один. Про це Суспільне Хмельницький розповіла лікарка-епідеміологиня Хмельницького обласного центру контролю та профілактики хвороб Лариса Калінер.

Днями у Шепетівському медичному фаховому коледжі відбувся День відкритих дверей – це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до фахової освіти. Особливо корисний він для тих, хто ще не визначився з якою саме сферою діяльності пов’язати своє майбутнє, який обрати фах.

На Шепетівщині перед судом постане крадій, який після вчинення злочину переховувався і намагався втекти на Одещину. Поліцейські затримали підозрюваного з валізами біля залізничного вокзалу в Шепетівці.

У Шепетівській виправній колонії зіграли футбольний матч між співробітниками та засудженими
Розділ Спорт

З нагоди Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку в державній установі «Шепетівська виправна колонія (№ 98)» проведено футбольний матч між командами співробітників та засудженими дільниці соціальної реабілітації. В матчі прийняли участь усі бажаючі.

0
репостів
0
репостів