На ХАЕС представникам громад Шепетівщини розповідали про будівництво енергоблоків
Розділ Події

Сьогодні 18 квітня на Хмельницькій АЕС відбулася робоча зустріч генерального директора ХАЕС Андрія Козюри з представниками територіальних громад. Основною темою обговорення стали організація та проведення громадських слухань за проєктом будівництва на майданчику енергоблоків № 5 та № 6 з реакторною установкою AP1000.

У жовтні минулого року судом визнано винною 48-річну хмельничанку у державній зраді, вчиненні дій, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу, посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та виправдовуванні збройної агресії РФ проти України (ч. 3 с. 109, ч. 1 ст. 110, ч. 2 ст. 111, ч. 3 ст. 436-2 КК України).

Шепетівські школярі здобули срібні нагороди обласної спартакіади серед допризовної молоді
Розділ Спорт

17 квітня 2024 у місті Хмельницький відбулася обласна спартакіада серед допризовної молоді. До участі у спартакіаді було заявлено 6 команд здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти віком від 14 до 17 років з різних куточків Хмельниччини.

Українська співачка Надя Дорофєєва та стример і волонтер Михайло Лебіга на стримі презентували пісню "А я все плакала", зібравши гроші на FPV-дроні для "Азову" та на підтримку родин постраждалих у Чернігові. Трансляція відбувалася на каналі Лебіги у Twitch.

9 квітня о 8 годині вечора у Нетішинському Диво парку молодик під деревом справив свою природну потребу (хоча громадський туалет зовсім поряд), а потім побачив неподалік на опорі камеру відеоспостереження.

У Шепетівці нагадали як з'явилась будівля Музею пропаганди
Розділ Культура

Сьогодні з нагоди відзначення Дня пам’яток історії та культури України, відповідно до Указу Президента України від 23 серпня 1999 року №. 1062/99, працівники Музею пропаганди вирішили ознайомити з історією пам’ятки архітектури місцевого значення у Шепетівці.

Для покращення умов природного відтворення водних біоресурсів під контролем Хмельницького рибоохоронного патруля користувач, який здійснює діяльність в умовах режиму СТРГ, встановив 150 нерестових гнізд на водоймі-охолоджувачі Хмельницької АЕС.

Близько, недорого, безпечно: як відпочити на морі в Болгарії з ANEX Tour
Розділ Інше

Настав час планувати відпустку. Піщані пляжі, недорогі готелі все включено, незабутня подорож - яку пропонують вигідні тури в Болгарію на море. У каталозі онлайн турагенції АНЕКС Тур доступні одразу два види турів від найбільшого туроператора країни.

0
репостів
0
репостів