Провайдер
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
- vasyok
- Учасник-експерт
- Дописи: 101
- Подяка отримана: 56
- Дописи: 9
- Подяка отримана: 0
- RuslanUA
- Новачок
- Дописи: 17
- Подяка отримана: 8
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Dentist пише: Сьогодні вирішив змінити провайдера. з 2011 року в мене був Київстар. Коли грався в цяцьки то ввечері взагалі кожні 5-10хв точно були втрата пакетів, інколи і раз на 1хв. Це не могло не дратувати. Зараз на цяцьки мало звертаю увагу, але проблеми лишились і це харить. Плачу 100грн за 50мб (+100 бонусних, якими майже не користуюсь). Знаю що на мій будинок (32 квартири) 16 точно користуються послугою дом. інет. від київстару. Чому ввечері і є оці "лаги". От і думаю якого провайдера обрати, на думці поки х-сіті. На роботі майже ніяких проблем, але за ті самі кошти я візьму собі 100мб + персональний ІП (що зараз мені треба). Що думаєте з цього приводу?
Мб с модемом что? Похожая проблема была, смена роутера решила все проблемы
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А з цього місця можна подетальніше? Бо я шось оце глянув їх таблицю www.domtele.com/uploads/docs/news/2016/uzru.pdfПлюс з першого лютого тарифи піднімають
І у мене і так уже кілька місяців їх новий тариф. І я на сказав би що я більше став платити, навпаки. Чи я щось неправильно зрозумів?
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Так, саме то цій таблиці і пішло підвищення. Наприклад, в мене був Ритм 40 М за 75 грн, а стане Стандарт 60 М за 89 грн.Островський О.В. пише:
А з цього місця можна подетальніше? Бо я шось оце глянув їх таблицю www.domtele.com/uploads/docs/news/2016/uzru.pdfПлюс з першого лютого тарифи піднімають
І у мене і так уже кілька місяців їх новий тариф. І я на сказав би що я більше став платити, навпаки. Чи я щось неправильно зрозумів?