Середа, 16 серпня 2017 — Сайт міста Шепетівка

Верховна Рада прийняла Закон "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирнрому будинку", з  яким людям надається можливість приймати самим рішення щодо утримання, ремонту своїх будинків і прибудинкових територій. Людям  дали термін до 1 липня на те, щоб вони визначились, що робити зі своїм будинком. До того ж, цей термін ще й продовжили. На жаль, люди не змогли оцінити позитивних моментів цього Закону. Наразі ж, коли мешканці не визначились з виконавцем послуг по утриманню будинків, це зробив за них орган місцевого самоврядування і за рішенням виконавчого комітету в Шепетівці призначили двох управителів на все місто, поділивши житловий фонд між приватними компаніями "Житлофонд" і "Управдом".

Шепетівські вальники лісу повернулись із обласних змагань без медалей
Розділ Спорт

11 серпня 2017 року на базі державного підприємства «Ізяславське лісове господарство» відбулися 20 обласні змагання вальників лісу, в яких взяли участь 10 державних лісогосподарських підприємств  області.

15 серпня о 19:25 на пункт зв’язку рятувальників у м. Старокостянтинів поступило повідомлення про те, що  на вул. Залізнична,12/40 горять тюки з промисловою коноплею. Перші розрахунки вогнеборців констатували, що пожежа швидко поширюється, є загроза сусіднім будівлям і спорудам розташованої поруч нафтобази. Начальником ГУ ДСНС Едуардом Братко було прийняте рішення невідкладно залучити до гасіння рятувальні розрахунки із Старокостянтинова, Красилова, Антонін, Шепетівки та Хмельницького, а також місцеві пожежні команди із сіл Самчики, Зеленці та військових вогнеборців.

0
репостів
0
репостів