Вівторок, 20 червня 2017 — Сайт міста Шепетівка

20 червня о 15:11 до Оперативно-координаційного центра ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надійшла інформація від чергової станції «Хролин» Козятинської дирекції залізничних перевезень Державного підприємства «Південно-Західна залізниця» про те, що у Шепетівському районі на залізничній станції с. Хролин сталося задимлення гранульованої шолухи соняшника в п’ятьох вантажних вагонах з восьми, завантажених шолухою. Всього в потязі було 60 вагонів.

У мальовничому селі Самчики Старокостянтинівського району завершився обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Учасники – 27 роїв з 12 районів, 9 ОТГ та 6 міст області – таборувались з 12 по 16 червня поблизу історико-культурного заповідника «Самчики».

Шепетівчанин здобув третє місце у шаховому турнірі в Рівному
Розділ Спорт
18 червня в Рівному вже втретє відбувся турнір пам'яті Олега Саєнка за швейцарською системою в 11 турів з обрахунком рейтингу ФІДЕ з бліцу. Вшановували пам'ять та взяли в турнірі представники Березнівського, Дубенського, Здолбунівського, Костопільського, Острозького, Рівненського, Сарненського районів, міста Рівне, а також гості з Волинської, Тернопільської та Хмельницької областей, всього 53 учасника.
Завершились півфінальні змагання з футболу на "Кубок Півночі Поділля"
Розділ Спорт

У нашому краї відбувається спортивна подія, що об’єднує любителів футболу з Полонщини, Славтучини та Шепетівщини. Організатором виступає громадська організація «Інститут солідарності громад», а співорганізаторами турніру - спортивне товариство «Колос» Шепетівского та Славутського районів та Полонська дитячо-юнацька спортивна школа. Нещодавно визначились фіналісти Шепетівського району. Шепетівська районна ДЮСШ "Колос" на своїй сторінці розповіла про перебіг матчів. 

0
репостів
0
репостів