Четвер, 01 червня 2017 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці з'явився свій літературно-мистецький журнал
Розділ Культура

З чого починається люба справа? З ідеї. Так, саме ідея повинна народитися і визріти в чиїсь голові. Ідея народження свого шепетівського літературно-мистецького журналу народилася у мене понад три роки тому. Так захотілося створити видання, яке дасть можливість об’єднати в одне нові вірші і прозові твори членів Шепетівської літературно-мистецької студії «Доля», інших місцевих авторів, статті з культурного життя міста, в яких буде гарне слово про місцеві таланти - співаків, музикантів, майстрів слова і пензля, всіх в кому горить іскра Божа.

В Шепетівці завершився прийом  проектних пропозицій для Громадського бюджету. Подати свої проекти шепетівчани могли до 30 травня 2017 року (включно). Загалом зареєстровано 16 проектів на загальну суму  2 195 719 гривень.

Завершився 9-ий тур чемпіонату міста з футболу 8х8
Розділ Спорт

30 та 31 травня пройшли чергові ігри вже 9 туру чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8. Загалом тур можна охарактеризувати впевненими перемогами лідерів та загостренням боротьби у нижній частині турнірної таблиці за четверту сходинку. Але все по черзі.

0
репостів
0
репостів