Четвер, 22 вересня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Львівський апеляційний господарський суд 8 вересня задовольнив позов Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області про відшкодування Шепетівським військовим лісгоспом 1 млн. 11 тис. грн збитків, заподіяних державі внаслідок порушення природоохоронного законодавства.
21 вересня близько 08:00 години в м. Шепетівка по вул. Довженка невстановлена особа, шляхом пошкодження вікна, проникла в будинок 42-річної місцевої жительки, звідки викрала ювелірні вироби з срібла та 500 гривень.
Розпочався чемпіонат міста Шепетівки з футболу 8х8
Розділ Спорт
Навесні спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводився турнір з футболу 8х8 серед чоловічих команд. Змагання пройшли у цікавій боротьбі, а фінальний матч між командами «Локомотив» та «Вимпел» повністю відповідав своєму статусу, в якому були: і запекла боротьба на кожному клаптику поля, і гарні комбінації, багато забитих голів та непередбачувана  розв’язка у післяматчевих дев’ятиметрових штрафних ударах. Гра викликала великий інтерес у вболівальників міста.
0
репостів
0
репостів