П'ятниця, 09 жовтня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Стало відомо коли в Шепетівці почнеться опалювальний сезон
Розділ Події
Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради за головування в.о. міського голови, секретаря Шепетівської міської ради Михайла Полодюка. На колективний розгляд членам виконавчого комітету було представлено 2 питання порядку денного, проте присутні зголосилися розглянути ще два питання, які стосувалися тарифів на тепло та водопостачання у місті Шепетівка.
За 9 місяців поточного року на облік обласного туберкульозного диспансеру взяли 546 хворих з вперше діагностованим захворюванням. І цей показник захворюваності за останній рік зменшився. Серед хворих на туберкульоз переважають селяни. Про це повідомляє видання vsim.ua.
Шепетівський паливний склад повернули громаді
Розділ Події
Прокуратура Хмельниччини повернула громаді ще один незаконно проданий майновий комплекс комунального підприємства „Облпаливо”. Про це повідомила прес-служба відомства.
9 жовтня о 03:55 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі в с. Пліщин. Про це повідомляє Шепетівський РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
0
репостів
0
репостів