Субота, 31 жовтня 2015 — Сайт міста Шепетівка
31 жовтня 2015, 20:12

Сповідь на камені

Чи ми брудні від народження? Чи ми брудними стали. Чи можемо ми когось запросити у гості і не соромитися місця де ми живемо? Чи можемо ми дітям нашим говорити «Будьте, як ми. Беріть від нас краще і йдіть далі» ?
Я прийшов у цей світ любити
Розділ Культура
Дякуючи друзям, побувала на концерті Народного артиста України Степана Гіги. Загалом не планувала іти на концерт (домашні клопоти і настрій… одним словом, геть не до веселощів), але друзі вмовили піти і навіть білет купили. Перші пісні сприйняла без особливого ентузіазму, але потім пройнялася таки запальним характером співака, який пообіцяв глядачам «покращити настрій»… Як він викладався, щоб це зробити! Працювати дві години на сцені в такому темпі – це вам не жарт. Степан Гіга сам виконав більше двох десятків пісень, а ще зо п’ять заспівала його донька Квітослава. Пригадалися слова пана Степана з якогось інтерв’ю: «Співаю як у найменшому селі нашої країни, так і у всіх великих містах та столиці. І завжди однаково співаю». Це свідчить про велику повагу артиста до публіки.
30 жовтня працівники ДСНС провели тактико-спеціальні навчання на об’єкті з масовим перебуванням людей, а саме – у готелі «Центральний». Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
0
репостів
0
репостів