Середа, 21 жовтня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Днями в залі засідань Шепетівської райдержадміністрації працівники ДСНС взяли участь у нараді з головами виборчих дільниць та сільськими головами. Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. 
21 жовтня для надання допомоги пожежно-рятувальним підрозділам Київщини з гасіння торф’яних пожеж відбув зведений загін рятувальників ыз Хмельничиини. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. До складу Загону увійшли 14 рятувальників із Шепетівки, Славути та Полонного, а також пожежна насосна станція, автомобіль рукавний та запасом рукавів діаметром 77 мм, дві автоцистерни підвищеної прохідності.
Суд розірвав концесійний договір з ТОВ "Шепетівка Енергоінвест"
Розділ Події
Рішенням господарського суду Хмельницької області від 20 жовтня 2015 року задоволено позов Шепетівської міської ради та розірвано концесійний договір від 02.12.2011 року, укладений між Шепетівською міською радою та Товариством з обмеженою відповідальністю «Шепетівка Енергоінвест».
Добігає кінця передвиборча кампанія на місцевих виборах 2015 року і вже 25 жовтня шепетівчани будуть кидати свої бюлетені у скриньки для голосування. Активні громадяни, які пильно стежили за подіями в місті останні роки, певно вже визначились із своїм вибором, а от для тих хто прогавив цей період, ми спробували розставити акценти і озброїти інформацією, щоб він зробив свій вибір свідомо.
За словами завідуючого відділенням детоксикації обласної лікарні Сергія Одолінського, в області за останні 5 років збільшилась кількість хворих з хронічною хворобою нирок (ХНН) з 15232 до 23600 осіб, в тому числі з ІІІ-ІV стадії від 465 до 1072. Кількість хворих, які в найближчий час потребуватимуть замісної ниркової терапії становить 726 осіб.
В ніч на 20 жовтня в м. Шепетівці по вулиці Лісовій невстановлена особа, шляхом вільного доступу, через вікно проникла в будинок 25-річного місцевого жителя.
Відбулася відкрита Першість Шепетівської ДЮСШ з легкоатлетичного кросу
Розділ Спорт
16 жовтня 2015 р. у парку культури і відпочинку відбулася відкрита Першість Шепетівської ДЮСШ з легкоатлетичного кросу, присвячена пам’яті нашого колеги Олександра Давидчука. З того часу як не стало Олександра Павловича, ці змагання у нашому місті стали традиційними. Організатори змагання – дитячо-юнацька спортивна школа міста.
0
репостів
0
репостів