Розділ Суспільство

Обдурив трьох службових псів і сотню пошуковців

Автор 18 вересня 2017, 13:42

Односельці, поліцейські та рятувальники майже добу шукали семирічного хлопчика, що зник у селі Плесна на Хмельниччині. Малий сидів у сховку і спостерігав, як навколо метушаться дорослі, йдеться у сюжеті ТСН.19.30. Йому вдалося обхитрити трьох службових псів та сотню пошуківців. А через двадцять з лишком годин хлопчик сам здався з єдиною умовою, щоб мама з вітчимом не били його за втечу.

Спершу службовий пес довго топтався біля бетонних плит, де очевидно хлопчик ховався, потім  пішов на людські городи, а згодом кінолог з ним вийшов із села і пішов на дорогу.  

Мама також гукала сина у просіці, яка поруч із звалищем бетонних плит. За її словами, вона не може вгадати дії хлопчика наперед.  Сусіди підтверджують, Тимур - хлопчик з непростим характером, а мамі не щастить в особистому житті.

Село Плесна – велике, тут понад три сотні дворів. Поліцейські обійшли насамперед покинуті обійстя. Кінологи також привезли третього пса. Уже коли почало вечоріти, дитина сама вийшла із сховку.  Хлопчик зізнався, його б'є мама і вітчим, тому він і тікає з дому.

"Я гуляв, думаю зараз піду додому, бачу мама з татом йдуть, я просто злякався", - розповів семирічний Тимур.

Мама до хлопчика приходить останньою. Не обнімає і не цілує, а запитує де він був. Хлопчика забрали у  швидку. Медики кажуть, йому  потрібен ретельний огляд . Адже, напередодні втечі  захворів і мав високу температуру. Тимура відвезли до лікарні. І найпевніше не повернуть,  поки поліцейські не з'ясують, що відбувається у родині, бо за останній місяць це уже друга  його  втеча з дому.

Відео

0
репостів
0
репостів