Розділ Спорт

Літній кубок Шепетівки з міні-футболу

Автор Олександр Мельник 12 липня 2014, 15:01
Протягом останнього місяця з 11 червня по 10 липня в нашому місті проходив турнір з міні-футболу серед команд колективів, організацій та любителів – «Літній кубок міста Шепетівки». В турнірі прийняли участь дев’ять команд: «Фратернітас» (команда Римсько-Католицької громади), «Локомотив» (Локомотивне депо), «Вимпел» (ШВК№98), «Динамо» (Шепетівське МВ УМВС), «ДПРЧ-21» (пожежники), Ветерани, «Ірбіс», «Феміда» та «Цукровик». Ігри проводилися щовівторка, щосереди та щочетверга на стадіоні «Корчагінець», де було спеціально підготовлене міні-футбольне поле.
Команди були поділені на дві групи. В групах за коловою системою визначалися дві кращі команди, які виходили до півфіналів. В групі «А» зі стовідсотковим результатом переможцем стала команда «Локомотив», друге місце виборола команда «Динамо». В групі «Б» за право виходу у півфінал змагалися п’ять команд: «Вимпел», «Фратернітас», «Ветерани», «Феміда» та «Цукровик». В підсумку перше місце посіла команда «Фратернітас», яка в останній ключовій грі перемогла свого конкурента за місце команду «Вимпел». Друге місце, обійшовши команду «Ветеранів» лише за показником більшої кількості забитих м’ячів, посіла команда «Вимпел».

У півфіналах «Локомотив» здолав «Вимпел» з рахунком 2-0, а команда «Фратернітас» здолала команду «Динамо» з рахунком 5-1.

Всі ми  знаємо, що зараз проходить Чемпіонат світу з футболу в Бразилії. Стверджується, що саме на таких великих футбольних форумах можна отримати незабутні враження від цієї чудової гри, поспостерігати за гарною грою команд та окремих гравців, задумами тренерів і т.ін.

Можливо, не всі зі мною погодяться, але я думаю, що переважна більшість присутніх на фінальній грі турніру мене підтримають в тому, що не обов’язково їхати до Бразилії чи намагатися передивитися всі ігри Чемпіонату світу, щоб отримати насправді незабутні враження від спорту, а саме від футболу і одного з його різновидів міні-футболу. Для цього потрібно було просто відвідати наші змагання, а особливо фінальну гру Літнього кубку. Матч видався насправді дуже цікавим та яскравим. Вже до кінця першого тайму команда «Локомотив» повністю заслужено перемагала команду «Фратернітас» з рахунком 3-0 і, як завжди в таких випадках буває, гра для всіх здавалася вже зробленою. Але іншої думки були гравці команди «Фратернітас», а особливо її капітан Вальчук Андрій, який до середини другого тайму зумів, авжеж не без допомоги своїх партнерів, скоротити відставання до одного м’яча та повернути інтригу. Та приблизно за п’ять хвилин до кінця тайму «Локомотив» проводить свій м’яч та встановлює рахунок 4-2 на свою користь. І знову гравці «Фратерніртас» демонструють свою волю до перемоги: спочатку відіграють ще один м’яч, а потім, за 4 секунди до кінця другого тайму зрівнюють рахунок (4-4), переводячи гру у овертайм (два тайми по 6 хвилин). Вже на початку першого додаткового тайму «Локомотив» знову виходить вперед. Команди грають на зустрічних, поперемінно марнуючи чудові моменти для взяття воріт суперника. Гра невпинно наближається до кінця,  залишаються лічені секунди до завершення другого додаткового тайму і «Фратернітас» знову зрівнює рахунок – 5-5. У після матчевих семиметрових ударах перемагає команда «Фратернітас». Чудова гра обох команд, гарний спортивний спектакль для глядачів і маса вражень. Команда-переможець нагороджена кубком.

Організаторами змагань виступили спільно відділ у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради та Шепетівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Останнє редагування 12 липня 2014, 21:54

Відео

0
репостів
0
репостів