П'ятниця, 23 березня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський вокальний ансамбль здобув 3 місце на обласному огляд-конкурсі
Розділ Культура

22 березня 2018 року Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва було проведено обласний огляд-конкурс вокальних ансамблів «Наш Подільський пісенний краю». Історія огляду-конкурсу триває понад двадцять років і є справжнім святом для учасників та поціновувачів пісенного мистецтва.

Апеляційний суд залишив без змін вирок Шепетівського міськрайонного суду стосовно 40-річного жителя села Чотирбоки, який у липні 2017 року скоїв вбивство власного сина.

15 березня 2018 року в Шепетівський професійний ліцей завітали представники однієї з торгових марок, яка знаменита своїм будівельним інструментом. Команда професіоналів презентувала зразки продукції, демонструвала відеофільм про фірму, надала інформацію про сучасне зварювання, новітні технології, особливості та відмінності  зварювальних інверторів і трансформаторних зварювальних апаратів. Також відбулася виставка продукції торгової марки.

23 березня близько 08.00 години, дільничний офіцер поліції Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій області лейтенант поліції Віталій Швець, перебуваючи в м. Шепетівка поблизу міського кладовища побачив підозрілого чоловіка, який віз на дитячих санках металеву рельсу довжиною близько 1,5 м. Як виявилось, підозра була обгрунтована.

У Шепетівській ЦРБ поети презентували свої нові збірки
Розділ Культура

22 березня в Шепетівській центральній районній бібліотеці ім. М. Коцюбинського  активно відзначали день поезії. Відбулося засідання літературно – мистецької студії «Доля» де:  Антоніна Осецька презентувала збірник "Думки романтика»  до якого увійшли вірші А.Осецької, З.Русняк, Г.Олійник і В.Кухарук.

Вчора на засіданні виконавчого комітету Шепетівської міської ради було прийнято рішення, відповідно до якого учасники бойових дій один раз на тиждень матимуть змогу відвідати міський басейн зі знижкою у 50 відсотків. Також діти з інвалідністю у супроводі одного дорослого матимуть змогу один раз на тиждень відвідувати малу плавальну ванну безкоштовно.

22 березня заступник міського голови Наталія Стасюк провела оперативну нараду з питань організації роботи на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року № 684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів».

22 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. На порядок денний було винесено 29 питань.

0
репостів
0
репостів