Середа, 24 січня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Щодня Шепетівський міськрайонний суд вирішує долі різних людей, які переступили межу закону. За інформацією прес-служби Апеляційного суду Хмельницької області ми підготували невеличкий звіт про останні судові справи, які стосувались шепетівчан. 

З метою координації зусиль органів місцевого самоврядування,  підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності у вирішенні питань соціального захисту неповнолітніх, профілактики  злочинів та правопорушень  у виконавчому комітеті міської ради  працює  колегія служби у справах дітей.   До  її складу  входять  правоохоронці, лікарі,  соціальні працівники, педагоги тощо. 23 січня 2018 року відбулося виїзне засідання колегії служби у справах дітей на базі Шепетівської загальноосвітньої школи №8.

У Шепетівці заплановано відкриття кінопабу
Розділ Бізнес

Такий висновок можна зробити із інформації наданої Шепетівським Міськрайонним Центром Зайнятості. 17 січня 2018 року на базі відомства організовано та проведено міні-ярмарок вакансій на замовлення фізичної особи-підприємця Яцкова Бориса Олександровича, який і планує запустити в Шепетівці кінопаб.

0
репостів
0
репостів