Середа, 29 березня 2017 — Сайт міста Шепетівка

29 березня в ефірі на телеканалі "Україна" вийшло ток-шоу "Говорить Україна", де герой програми Іван зробив пропозицію руки і серця своїй смертельно хворій дівчині Юлі. Чому ми про це повідомляємо на нашому сайті? Та тому, що ці закохані - наші земляки, саме через це передача носила назву "Попелюшка з Шепетівки".

Шепетівські бійці здобули нагороди у Чемпіонаті України з хортингу
Розділ Спорт
25-26 березня 2017 року у спортивному залі Університету Державної фіскальної служби України в місті Ірпінь (Київська область), відбувся Чемпіонат України з хортингу. У змаганнях взяли участь понад 250 спортсменів з усіх куточків України.
У Хмельницькому визначали кращих виконавців на струнно-смичкових інструментах
Розділ Культура
У концертних класах Хмельницької дитячої музичної школи №1 ім. М.Мозгового відбувся обласний конкурс виконавців на струнно-смичкових інструментах – учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів.
28 березня о 16:10 годині в м. Шепетівка по вулиці Терешкової 32-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Шкода-Фаворит», допустив наїзд на велосипедистку, 74-річну місцеву жительку.
28 березня о 21:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності поблизу с. Судилків. На момент прибуття рятувальників палало 120 кв.м. території. 
0
репостів
0
репостів