Вівторок, 21 лютого 2017 — Сайт міста Шепетівка
Рятувальники провели тренування на автозаправній станції
Розділ Події
Співробітники Шепетівського районного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області проводять навчання населення на підприємствах міста Шепетівка. Навчання працюючого населення діям у надзвичайних ситуаціях є обов’язковим і здійснюється в робочий час за програмами підготовки населення діям у надзвичайних ситуаціях, а також під час проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту.
Чималеньку суму втратив шепетівчанин, який хотів придбати задешево дизельне паливо. 20 лютого об 11.00 годині невстановлена особа зателефонувала на мобільний телефон 46-річного жителю Шепетівки та запропонувала купити картки на 2000 літрів дизельного пального.
Впродовж 2016 року у Хмельницькій області усиновили 53 дітей. За інформацією служби у справах дітей Хмельницької облдержадміністрації, 36 сиріт взяли в свої сім'ї громадяни України, 17 – іноземці.
18 лютого близько 05:08 години в м. Шепетівка по вулиці Митрополита Шептицького 56-річний житель Новоград-Волинського району, керуючи автомобілем «Фольксваген ЛТ-35», допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген Поло» під керуванням 28-річного жителя м. Шепетівка.
0
репостів
0
репостів