Вівторок, 22 грудня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Відкрито меморіальну дошку Руслану Скотенюку
Розділ Події
21 грудня 2015 року в селі Вовківці Шепетівського району на фасаді навчально-виховного комплексу відбулося відкриття меморіальної дошки Руслану Скотенюку, старшому навіднику мінометного взводу мінометної батареї третього механізованого батальйону, який захищав кордони країни в зоні проведення АТО. Про це повідомили на сайті Шепетівської районної державної адміністрації.
На школі Сергія Оврашка відкрили меморіальну дошку
Розділ Події
Нещодавно у стінах Коськівської школи, що на Шепетівщині, відбулася урочиста лінійка, метою якої стало відкриття меморіальної дошки в пам’ять про загиблого героя АТО, випускника школи Сергія Оврашка. Про це повідомили на сайті Шепетівської районної державної адміністрації.
Ми вже писали, як 19 грудня прямо з квартири викрали телевізор, вчора історія повторилась вже з іншим чоловіком.
21 грудня близько 16.20 години в м. Шепетівка в під’їзді будинку по проспекту Миру невстановлена особа відкрито викрала у 86-річної місцевої жительки пакет, в якому знаходився гаманець з 168 гривнями, посвідчення ветерана праці та посвідчення учасника ВВВ.
В період з 21.00 години 20 грудня до 08.00 години 21 грудня в м. Шепетівка з двору будинку по проспекту Миру невстановлена особа незаконно заволоділа автомобілем «ВАЗ 2101», який належить 28-річному жителю с. Гамаліївка Львівської області.
0
репостів
0
репостів