Понеділок, 24 лютого 2014 — Сайт міста Шепетівка
24 лютого 2014, 20:07

Задушив рідну матір

19 лютого близько 15.00 години в с. Мокіївці по вулиці Шевченка раніше судимий 48-річний житель с. Мокіївці, перебуваючи в будинку своєї матері, вступив з нею в словесну суперечку, в ході якої, взявши рушник, задушив останню. Тепер йому загрожує пожиттєве ув’язнення.
23 лютого близько 18.20 години в м. Шепетівка по Старокостянтинівському шосе 48-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фольксваген Гольф», скоїв наїзд на пішохода, 47-річного місцевого жителя, який в результаті ДТП отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в травматологічне відділення Шепетівської центральної районної лікарні.
19 лютого близько 17.30 години в Шепетівці по Проспекту Миру невстановлена особа, шляхом підбору ключа, проникла в автомобіль «Мітсубісі Паджеро» 33-річного місцевого жителя, звідки викрала ноутбук, телефон, 20 000 гривень та документи.
Микола Дзявульський став Героєм України посмертно
Розділ Події
Верховна Рада прийняла постанову про присвоєння звання “Герой України” загиблим учасникам акцій протесту, в тому числі нашому земляку Дзявульському Миколі Степановичу.  За це рішення проголосували 346 зі 372 народних депутатів, зареєстрованих в сесійній залі.
Голова Шепетівської РДА звільнився з посади
Розділ Події
Голова Шепетівської райдержадміністрації Іван Адамець написав заяву на звільнення з посади. Відповідна інформація розміщена на офіційному сайті РДА.
0
репостів
0
репостів