Четвер, 26 квітня 2018 — Сайт міста Шепетівка

26 квітня на території Шепетівського лісового господарства, поблизу м. Шепетівка Хмельницької області, відбулося масштабне комплексне навчання із ліквідації умовної лісової пожежі. У заході взяли учать керівники області та районів, лісових підприємств Хмельниччини, рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Хмельницький області та служб взаємодії.

Подія сталася 24 квітня близько 21.30 години в селищі Гриців Шепетівського району. Потерпілий чоловік зараз перебуває в реанімації без свідомості, а його кривдників поліцейські затримали ще тієї ночі. Їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

З нагоди відкриття мотосезону байкери вирішили поєднати приємні справи з корисними. Мотоспільнотою Шепетівщини спільно з працівниками ДП «Шепетвіський лісгосп» в рамках дня довкілля та акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» створювали лісові культури в Шепетівському лісництві.

Шепетівська сім'я зайняла друге місце на обласних змаганнях родин
Розділ Спорт

21 квітня у спортзалі  Хмельницького політехнічного коледжу регіональним  відділенням НОК України спільно з  обласний центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  проведено обласний фестиваль “Тато, мама, я – спортивна сім’я”.

У Шепетівці облаштовують ще один футбольний стадіон
Розділ Спорт

У мікрорайоні Косецькому міста Шепетівки є Пушкінський стадіон, як його називають у народі. Зараз  працівники лісгоспу завершують його облаштування. Незабаром з’являться криті роздягальні для спортсменів.

0
репостів
0
репостів