П'ятниця, 06 травня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівка крізь жорна часу на шляху декомунізації
Розділ Культура
Якщо дивитись на панораму міста Шепетівки з висоти пташиного польоту, музей Миколи Островського нагадує жорна - невід'ємний колись елемент в кожній українській оселі. Згадалось це тому, що за драмою Уласа Самчука "Шумлять жорна" жорна - це символ незнищенності українців. Через твір проходить думка: мовляв, хоч би як було важко українцям, хоч би як їх пригнічували окупанти, вони все одно здатні виживати у складних умовах.
У будинку культури звітували творчі колективи
Розділ Культура
5 травня у міському будинку культури відбувся творчий звіт колективів нашого міста. Цього року фестиваль народного мистецтва став тематичним, тому отримав назву «Вінок Україні вплітаю з талантів рідного краю». Організатори фестивалю присвятили урочисті заходи 25-й річниці Незалежності України. Про подію повідомили на сайті Шепетівської міської ради.
В ніч на 5 травня в селі Марківці по вулиці Трудовій невстановлена особа, шляхом зриву замка, проникла в приміщення сільського Фельдшерсько-акушерського пункту, звідки викрала холодильник, електрообігрівач та металевий сейф, в якому знаходились 800 гривень і медичні препарати.
0
репостів
0
репостів