Вівторок, 10 травня 2016 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці відзначили 71-у річницю перемоги над нацизмом
Розділ Події
9 травня у всій державі відбулися урочисті заходи з нагоди 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цього дня біля меморіального комплексу «Вічний вогонь» та по вулиці Героїв Небесної Сотні було багато шепетівчан. Вони прийшли вшанувати пам'ять загиблих у роки Другої світової війни та подякувати за мужність живим ветеранам, учасникам війни. Про заходи цього дня розповіла прес служба міської ради.
5 травня стартувала основна сесія ЗНО. На базі трьох пунктів тестування проведено ЗНО з української мови і літератури, у якому взяли участь абітурієнти Шепетівщини. Із зареєстрованих 643 учасників на тестування з’явились 626, явка склала 97 %. Явка учасників у Хмельницькій області – 96,5 %.
Відбулись спортивні заходи з нагоди Дня Перемоги
Розділ Спорт
З нагоди Дня Перемоги 9 травня вулицями нашого міста пройшла вже традиційна естафета серед команд загальноосвітніх шкіл на кубок Григорія Кудашова. Цього року в естафеті прийняло участь вісім команд. Команди складалися з десяти учасників: 5 дівчаток та 5 юнаків. Кожен з учасників повинен був пробігти свій відтинок у 200-300 метрів на загальній дистанції, що проходила за наступним маршрутом: старт і фініш біля меморіалу «Вічний вогонь», вул. Героїв Небесної Сотні, вул. Дзявульського, проспект Миру, вул. Островського.
8 травня в період часу з 10.00 по 16.30 годину в м. Шепетівка по вулиці Лозовій (колишній Червоній) невстановлена особа шляхом віджиму металопластикового вікна проникла в будинок 25-річного місцевого жителя, звідки викрала ювелірні вироби а саме: два ланцюжки, браслет та перстень.
7 травня близько 15.30 години в полі поблизу с. Марківці 26-річний житель с. Онишківці під час оранки виявив мінометну міну часів Другої світової війни зі слідами корозії. Охорону місця події здійснюють працівники Шепетівського віддлу поліції.
7 травня близько 01.00 години на автодорозі між селами Курганівка та Онишківці 27-річний житель смт. Гриців, керуючи автомобілем "Volkswagen Transporter", не впорався з керуванням та з’їхав на праве узбіччя, де допустив зіткнення з деревом з подальшим перекиданням. Про деталі нещасного випадку повідомив Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
0
репостів
0
репостів