Середа, 26 жовтня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Таку інформацію озвучили на колегії облдержадміністрації. Закупівля туберкуліну для діагностики хвороби проводиться за кошти місце­вих бюджетів, яких виділено в області лише трохи більше третини від необхідної суми.
Юні боксери привезли нагороди із Чемпіонату України
Розділ Спорт
З 17 по 23 жовтня 2016 р., у м. Надвірна (Івано-Франківська обл.), відбувався Чемпіонат України з боксу серед юнаків. У чемпіонаті взяли участь 311 юнаків зі всієї України. Зокрема команда Хмельницької області була представлена 13 спортсменами з ДЮСШ № 2 «Авангард» та ОЦФВУМ (м. Хмельницький), а також з м. Шепетівки, м. Кам’янець-Подільського, спортклубу «Епiцентр» м. Городок та м. Теофiполь. Про деталі розповів Прес-центр Хмельницької обласної федерації боксу.
У порівнянні з минулим роком, зараз Шепетівка відносно спокійно розпочала опалювальний сезон. Без протистояння, сутичок, штурму адмінприміщення тепломережі, протестів під міськрадою і втручання правоохоронців. Єдине, що знову теплопостачальники самовільно позривала пломби ПАТ "Шепетівкагаз". У 2014 році міська рада Шепетівки розпочала судові процеси проти ТОВ «Шепетівка Енергоінвест», яке взяло в експлуатацію міський водоканал і тепломережу. Місцевій владі вдалося повернути в комунальне лоно водоканал без суду, а от з тепломережею виникли труднощі.
Шепетівському лісогосподарству дозволили вивозити ліс у Європу на дрова
Розділ Події
Хмельницький окружний адміністративний суд визнав протиправною бездіяльність Закарпатської митниці ДФС щодо затримки восьми залізничних вагонів з паливними дровами державного підприємства “Шепетівське лісове господарство”. Як повідомляє Подільска інфо, це вже другий виграний суд стосовно незаконного затримання вагонів з деревиною на Закарпатті. Перше таке рішення було ухвалено за позовом ДП “Славутське лісове господарство”, яким визнано незаконне затримання Закарпатською митницею ДФС чотирьох вагонів цього лісгоспу.
На Шепетівщині змагались у легкоатлетичному кросі
Розділ Спорт

Під патронатом відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області у лісовому масиві на околиці села Городище у Шепетівському районі проведено традиційний регіональний турнір з легкоатлетичного кросу на честь олімпійця 1964 року Степана Байдюка.

Шепетівський боксер привіз золото із всеукраїнської спартакіади
Розділ Спорт
З 17 по 23 жовтня 2016 року в місті Одеса відбувалася Спартакіада з боксу серед школярів 2000-2001 р.н. Збірна команда Хмельницької області була представлена 10 боксерами, з яких 8 є вихованцями ДЮСШ № 2 «Авангард», а 2 спортсмена представляли МОН м. Шепетівка. Про це повідомляє прес-центр Хмельницької обласної федерації боксу.
Відбувся турнір з футзалу серед юнаків
Розділ Спорт
У канікулярний період пройшли змагання з футзалу серед юнаків в рамках заходів «Рух – енергія, здоров’я та краса». У турнірі прийняли участь 5 юнацьких команд: «Штурм», «Локомотив», «Winner», «Гладіатори» та «Біола». Цікавинкою турніру було те, що команди складалися з різновікових гравців: поряд з вже досвідченими десятикласниками підвищували свою майстерність шестикласники та семикласники.
Вчора близько 23:00 вечора по вулиці Пархоменка, що неподалік 5 школи, зафіксували дивний напад на свійських кролів. Про це нам розповіла Ірина Шворак, саме на її господарство був здійснений напад.
0
репостів
0
репостів