Четвер, 05 червня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани стали другими в змаганнях з пожежно-прикладного спорту
Розділ Спорт
5 червня на базі спортивно-оздоровчого комплексу Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області пройшли змагання з пожежно-прикладного спорту 1-ї групи серед  підрозділів ДСНС області. Участь у змаганнях взяли 10 команді з міст та районів області.

Вже з першими погожими літніми деньками думки були далеко від навчання та роботи, перед очами стояв лише білосніжний пляж та ласкаве тепле море. Всі ці роки багато шепетівчан із задоволенням відпочивали на пляжах Криму, але з його анексією всі викреслили цей курорт зі своїх планів. На заміну йому люди планують їхати відпочивати в Одеську, Херсонську та Миколаївську область. Дехто взагалі хоче відкрити для себе інші куточки України на кшталт Карпат чи курортів біля річки Дністер. Та для багатьох тимчасове відокремлення Криму стало приводом поглянути на закордонні курорти чи екскурсії старовинною Європою, в тому числі і я з дружиною вирішив цього року спробувати попасти на курорти Болгарії. Пропонують навіть віли в оренду на морі, але перше що для цього потрібно -  це звичайно закордонний паспорт.

Вартість оренди землі хочуть зменшити до мінімуму
Розділ Бізнес
Відбулись громадські слухання ініційовані виконавчим комітетом Шепетівської міської ради та промисловими підприємствами міста. На громадські слухання було винесено два найбільш хвилюючі та гальмівні питанням для представників бізнесу та потенційних інвесторів у економіку міста.
0
репостів
0
репостів