Понеділок, 02 червня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Міська бібліотека для дітей влаштували розважальні заходи
Розділ Культура
1 червня працівники міської бібліотеки для дітей влаштували розважальні заходи. Отож, напередодні свята в читальних залах бібліотеки були розгорнуті тематичні виставки, оголошення про святкові заходи .
Шепетівське відділення банку переобладнали у новий сучасний формат
Розділ Бізнес

Оновлене відділення ПриватБанку в м.Шепетівка переобладнане у новий сучасний формат, де робочі місця працівників розміщені у форматі OpenSpace із просторою зоною самообслуговування, у якій встановлено чотири термінали, та місцями  для обслуговування на планшетах iPad, за допомогою яких співробітники відділень ПриватБанку надають клієнтам найпопулярніші послуги - від випуску кредитної карти та відкриття депозитного вкладу до оплати комунальних послуг та купівлі квитків на транспорт. 

Зловмисник спробував перевезти до Шепетівської виправної колонії гроші. У 63-річного чоловіка під час огляду особистих речей працівники виправного закладу у шкарпетці знайшли 660 гривень.
31 травня близько 00.40 години в м. Шепетівці по вулиці К. Маркса 20-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», скоїв наїзд на 19-річного місцевого жителя, який внаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в травматологічне відділення Шепетівської центральної районної лікарні.
0
репостів
0
репостів