Четвер, 10 січня 2013 — Сайт міста Шепетівка
09.01.2013 на базі Судилківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулись січневі зібрання педагогів шкіл району. Працювало 20 секцій.
Розглянуто основні питання:
  • - аналіз стану методичної роботи з педагогічними кадрами ЗНЗ району за І семестр; 
  • - методичний супровід навчально-виховного процесу у 1 класі в умовах змін. Запровадження предмета "Сходинки до інформатики" у 2 класі з 2013 року: організаційний аспект; 
  • - методична підготовка учителів, які працюватимуть з учнями 5 класу в умовах нового Держстандарту з 2013 року; 
  • - сайт школи як складова позитивного іміджу ЗНЗ, мотивації педпрацівників до використання інформаційно-комунікаційних та мультимедійних технологій. 
Заступники директорів з навчально-виховної роботи взяли участь у самоосвітньому методичному практикумі "Дистанційне навчання: реалії та перспективи". Завершилась робота предметних та управлінських секцій прийняттям методичних рекомендацій.

18 грудня у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 6 відбулося засідання обласного клубу творчих директорів опорних шкіл «Співробітництво» з проблеми «Використання потенційних можливостей іміджелогії в управлінні навчальним закладом». Метою зустрічі було актуалізація теми створення позитивного іміджу закладу в контексті вимог часу та розкриття факторів формування унікальності навчального закладу. 

0
репостів
0
репостів