Версія для друку
Розділ Освіта

Найкраща інвестиція – це інвестиція у свої знання!

Автор 30 березня 2016, 20:27
Найкраща інвестиція – це інвестиція у свої знання! Матеріал розміщено на правах реклами
Як створити великий потенціал у маленькому місті?
Шепетівка – невеличке містечко обласного значення, яке ні чим не відрізняється від інших. Як і у подібних – молодь прагне виїхати у столицю чи в обласний центр, а старше покоління призвичаїлося до порядків та насолоджується тишею та помірністю життя.

Щоб розворушити населення та дати можливість проявити себе в місті діють гуртки та курси. Чим далі, тим цікавіше спостерігати, що навчатися і розвиватися хочуть не лише юні, а й дорослі. Саме з цією метою ще у 2009 році були створені курси іноземних мов «HappyLanguage».
Навіщо вивчати іноземні мови?
Знання мов підіймає Вас на сходинку вище за інших, Ви впевнено почуваєтеся в іншомовному середовищі, з легкістю плануєте свій відпочинок, самостійно обираючи готелі, маршрут та дозвілля, а головне – претендуєте на високу заробітну плату та місце в престижній міжнародній компанії.

Чому саме «HappyLanguage»?
У містах на кшталт Шепетівки ще не звикли, що навчання в групах – є результативнішим за індивідуальне. По-перше, Ви маєте стабільний графік і навчаєтеся у затишному приміщенні, а не на кухні серед гори посуду. По-друге, Ви заводите корисні знайомства, налагоджуєте нові зв’язки та практикуєте свої навички у здоровій конкуренції. По-третє, з Вами працюють не шкільні викладачі, а молоді й енергійні спеціалісти, які просто закохані у свою роботу та вміють мотивувати, спонукати та заохотити до навчання.  

Чим керувалися, обираючи англійську, польську та німецьку?
Наш старт був з викладання англійської мови як найбільш актуальної. Розширити спектр послуг ми зуміли саме тоді, коли підібрали висококваліфікованих професіоналів, які не лише володіють іноземними мовами, а й мають досвід роботи закордоном та вміють знайти підхід до кожного: від малюка до пенсіонера. Адже підібрати сильний персонал – є однією з найважчих завдань при ведені справи та перша сходинка до успішної роботи. Відтепер всі бажаючі можуть вивчати у нас не лише англійську, а й польську та німецьку мови.

Щоб ближче та детальніше ознайомитися з курсами іноземних мов «HappyLanguage», телефонуйте за номерами 098-428-72-01 або 093-97-97-967. Чекаємо на Вас за адресою: м. Шепетівка, вул. Островського, 42.