Субота, 17 березня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Купити шепетівський кінотеатр знайшовся аж один бажаючий
Розділ Бізнес

15 березня відбулось засідання конкурсної комісії з питань проведення конкурсу з продажу об'єкта комунальної власності м.Шепетівка - будівлі міського центру культури та дозвілля ім. М.Островського разом із земельною ділянкою.

Привітали працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення
Розділ Культура

З нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення вчора у міському будинку культури відбулись урочистості. Працівники комунальних підприємств міста: ремонтно-експлуатаційного підприємства, бюро технічної інвентаризації, адміністративно-комунальної інспекції, архітектурно-планувального підприємства, управлінських компаній «Управдом» і «Житлофонд», Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства тощо отримали привітання з професійним святом

16 березня о 11:30 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення від чергового диспетчера швидкої допомоги про те, що автомобіль швидкої допомоги, котрий прямував на виклик,  застряг у болоті на  узбіччі дороги по  вул. Сагайдачного в м. Шепетівка та самостійно не може виїхати.

0
репостів
0
репостів