Вівторок, 01 серпня 2017 — Сайт міста Шепетівка

Винахідлива трійця козаків з улюбленого українцями мультфільму «Як козаки…» стала героями коміксу про розумне споживання енергоресурсів. Грай, Око та Тур у притаманній їм винахідливій манері через комікски показують як розумно економити власні статки та при цьому ще й інвестувати в українську енергетику.

Шепетівчани взяли участь у Відкритому обласному пробігу
Розділ Спорт

У мальовничій місцевості поблизу села Стригани Славутського району відділенням НОК України в Хмельницькій області проведено Відкритий обласний пробіг за участю спортсменів з міст Славути, Нетішина, Шепетівки, Хмельницького, Києва, Ярмолинецького, Красилівського, Шепетівського та Полонського районів.

Ніч на 30 липня видалась врожайною для злодіїв у Шепетівці. Пограбували одразу три обєкти, сумарна сума збитку становить біля 40 000 грн.

30 липня близько 01.10 години по вул. Митрополита Шептицького поблизу мотелю 41-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Санг Йонг», не обрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на 41-річного місцево гожителя, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу.

28 липня о 17:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сінника в с. Городнявка.  Одразу за місцем виклику було спрямоване відділення 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів