Понеділок, 19 червня 2017 — Сайт міста Шепетівка

31-річний житель Шепетівського району раніше вже двічі притягувався до кримінальної відповідальності і тільки у 2015 році вийшов із місць позбавлення волі, проте на шлях виправлення не став.

На віддаленій вулиці Гранітній у Шепетівці за невідомих обставин «з’явилося» сміття. Якщо по щирості, то у зазначеному районі міста «причаїлося» кілька його куп. Про них стало відомо сьогодні, 19 червня. Директор комунального підприємства ШРЕП Юрій Шайнога відразу повідомив у поліцію про цей випадок.

Перша страшна звістка прийшла в Шепетівку три роки тому 19 червня 2014 року - загинув підполковник Ляшенко Ігор Вікторович, командир першого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади (посмертно присвоєно звання полковник). 2014 рік – це рік важких боїв, перших страшних втрат. 19 червня точився бій на лінії смт Ямпіль (Донецька обл..) – с.Закітне ( Луганська обл.) Старший лейтенант Петро Мотрук, учасник бою, згадує: « У Закітному бій був важким…Ми його виграли, через пару днів після того бою Гіркін ( командир сепаратистів) написав в себе в соцсєтях, що працювали елітні війська. Ми зайняли одну з висот, до нас під’їхав зам комбата із хлопцями. Ми дізнались, що загинув комбат Ігор Вікторович Ляшенко. Я ніколи не бачив, щоб плакала така кількість чоловіків одночасно. Ми його поважали. Нас було 150 чоловіків, і усі шанували комбата, стоячи на горі…»

19 червня 2014 року в бою під смт. Ямполем та с.Закітне Донецької обл. загинув наш земляк, полковник Ляшенко Ігор Вікторович, командир 1-го батальйону 24 механізованої бригади. Пройшло три роки, та біль втрати не вщухає. У краєзнавчому відділі музею в експозиції «Борці за Україну» 17 червня відбулась година пам’яті, приурочена 3-й річниці загибелі героя.

Шепетівчани взяли участь в прогулянці на велосипедах
Розділ Спорт

18 червня, у неділю у нашому місті пройшов фізкультурно-оздоровчий захід «Велодень». Захід проводиться вже втретє поспіль та, судячи з настроїв його учасників, має дуже гарні шанси стати традиційним.

0
репостів
0
репостів