Вівторок, 29 грудня 2015 — Сайт міста Шепетівка
До Шепетівки привезли Вифлеємський вогонь миру
Розділ Події
Традиційно, напередодні Різдва Христового пластуни проводять всеукраїнську акцію "Вифлеємський вогонь миру", яку благословляють більшість Церков в Україні. Вифлеємський Вогонь Миру як світло тепла, миру, злагоди і сподівання мандрує світом, долаючи кордони і єднаючи християн у переддень Різдва Христового. Ідея Вогню і його простий символізм — мир, радість і братерство — прихильно сприйнялися українською громадою продовж останніх років, ставши для багатьох з нас невідємною частиною святкування Різдва.
На минулих вихідних у нашому місті сталось надзвичайно багато злочинів. Ми були навіть змушені їх оформити таким собі дайджестом через їх кількість. Розпочнемо по порядку.
28 грудня о 21:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в смт. Гриців. Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Helix. "Я не халявщик, я - партнер!"
Розділ Бізнес
Близько тижня тому ми опублікували статтю про нібито інвестиційну компанію HELIX Capital Investments Ltd, яка насправді виявилась класичною пірамідою на кшталт МММ. Але ми явно не дооцінили масштаби трагедії, зазомбованих "інвесторів" в нашому місті виявилось значно більше, ніж ми очікували. Коментарі заполонили аноніми, які почали звинувачувати матеріал у замовності і сміятись з "нерозумних людей", які працюють за нещасних пару тисяч гривень платні, а не вкладають в успішну компанію та заробляють тисячі доларів. Що ж, підкинемо ще пару фактів для новоспечених Голубкових.
0
репостів
0
репостів