Четвер, 10 грудня 2015 — Сайт міста Шепетівка
За результатами місцевих виборів і в місті Шепетівці, і в Шепетівському районі найвищу підтримку виборців, як відомо, здобули Блок Петра Порошенка «Солідарність» та проект «Аграрна партія України». Втім, волевиявлення виборців не завжди прямо впливає на те, хто реально управлятиме справами громади. Так сталося й у Шепетівській міськраді: тут БПП фактично перейшов у опозицію до коаліції аграріїв і ВО «Свобода». Зокрема, за підтримки «свободівців» секретарем Шепетівської міської ради було обрано представника аграріїв Миколу Кікотя.
Шепетівщина попрощалася із Числюком Валерієм Анатолійовичем
Розділ Події
Сьогодні, 10 грудня, на площі ім. Т.Г.Шевченка у місті Шепетівка було надзвичайно сумно і багатолюдно - мешканці прощалися із своїм героєм - Числюком Валерієм Анатолійовичем, який загинув в зоні проведення АТО 3 грудня 2015 року під час виконання військового обов'язку поблизу міста Маріуполь.
Вже стало доброю традицією, з метою профорієнтаційної роботи та знайомства з роботою лісової галузі, проводити екскурсії для школярів по ДП «Шепетівський лісгосп». Нещодавно відвідали підприємство члени учнівського лісництва Шепетівське та Юні лісівники.
2 грудня 2015 у НВК №3 відбулось відкриття шкільного лісництва «Юнацька варта». Про це повідомили на сайті державного підприємства "Шепетівське лісове господарство"
Шепетівський водоканал визнано одним з найкращих в Україні
Розділ Бізнес
З моменту відновлення роботи Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, минуло лише півтора року, але цього часу підприємству вистачило для досягнення першого місця (Золота) в рейтингу серед великих та середніх комунальних підприємств України. Про це повідомила прес служба комунального підприємства.
Ти зможеш, якщо зміг я!
Розділ Спорт
10 грудня 2015, 17:43

Ти зможеш, якщо зміг я!

Під таким гаслом 9 грудня в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я» в Шепетівській школі-інтернат серед дітей малозабезпечених сімей були проведені змагання з дартсу та «Веселі старти». Змагання організовано та проведено спільно Хмельницьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Шепетівським міським ЦФЗН «Спорт для всіх» за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.  
Роман Мацола нова людина в українській політиці. У 2014 році від вперше брав участь у парламентських виборах та вперше став депутатом. І протягом наступного року своєї роботи багато речей йому доводилося робити вперше: писати закони, захищати їх перед експертами, пояснювати людям, контролювати виконання. Пройшов перший рік роботи в Парламенті, і тому час обранцю прозвітуватися перед тими людьми, які його вибрали. Так, як найнятий менеджер звітує перед Радою директорів фірми, так і народний депутат Роман Мацола, звітує перед своїми Директорами, тобто тими людьми, які від свого імені найняли та уповноважили його на роботу в найвищому законодавчому органі нашої держави.
0
репостів
0
репостів