Понеділок, 27 жовтня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Юрій Габіскірія: «У 1990-ті Брагін їздив у супроводі такого ескорту, якого не було навіть у Президента Кучми»
Розділ Спорт
Коли на зорі Незалежності в провінційній Шепетівці було створено футбольний клуб «Темп», то склад цієї амбітної команди поповнили два десятки грузинських легіонерів, в когорті яких був і наш герой. Із-поміж цих кавказьких гостей були такі, котрі завітали до України на місяць-другий. Проте Юрій Габіскірія не лише відіграв два сезони за команду із Шепетівки, а й залишив помітний слід у історії українського футболу епохи зародження. Прибув Юрій Габіскірія в Україну гравцем збірної Грузії. У Шепетівці він не просто закріпився в основному складі команди, а став одним із основних гравців колективу Ткаченка. Найкраще це ілюструють цифри: Габіскірія одягав футболку «Темпу» півсотні разів, і є одним із провідних «гвардійців» клубу. А ще грузин на власні очі бачив, як формувався в потужну команду один із грандів українського футболу — донецький «Шахтар».

Крадій-рецидивіст промишляв на території двох районних центрів — у Славуті та Шепетівці. Його «жертвами» зазвичай ставали звичайні «ВАЗи», які власники залишали на ніч просто неба без сигналізації.

Підсумки голосування шепетівчан на парламентських виборах
Розділ Події
Ось і минули цьогорічні позачергові вибори до парламенту, о 20 годині вечора на нашому форумі наш модератор вже поділився з вами результатами екзит-полів, і доки на сайті ЦВК, станом на 5 ранку, було опрацьовано всього  7% протоколів по нашому 190-му округу, ми вже готові з вами поділитися підсумками голосування шепетівчан.
0
репостів
0
репостів