Медицина та здоров'я

Організм людини, який є частиною Природи, останні 50 років зазнає щоденної хіміко-токсичної наруги: перероблені продукти стали настільки звичною частиною нашого раціону, що ми, не вагаючись, витрачаємо свої важко зароблені гроші на отруту сповільненої дії, зручно запаковану у приємні для ока обгортки.
Четвер, 29 листопада 2012 21:17

Значення інсуліну для організму людини

Автор
Їжа, що споживається людиною, в основному складається з 3-х видів поживних речовин, які використовуються організмом для поновлення власних клітин і вироблення енергії. До них належать білки (протеїни), жири і вуглеводи.
Понеділок, 19 листопада 2012 18:15

Сир кисломолочний, його цінність

Автор
Сир - кисломолочний продукт, який отримують шляхом сквашування молока, а потім видалення з нього сироватки. Сир класифікують за кількістю вмісту в ньому жиру. Існує жирний сир (жиру-18%), напівжирний (жиру-9%) і нежирний (жиру не більше 3%).
У сучасних умовах тривалість життя людини збільшилася. Якщо ще 100 років тому середня тривалість життя наближалася до 30-47 рокам, то на сьогодні людина живе близько 70 і більше років. Якщо дивитися статистику, то на планеті стало більше жінок і літніх людей, а кількість молоді та дітей скоротилося. Вже до 2000 року в цивілізованих державах кількість літніх людей стало більше, ніж чисельність дітей. Також за останнє століття ступінь фізичного навантаження людини скоротилася в 50 разів. Так як природа людей за весь цей час практично не змінилася, абсолютно очевидним виглядає дефіцит фізичних рухів.
Вівторок, 16 жовтня 2012 20:01

Користь і шкода дріжджів

Автор
Нещодавно цілий ряд публікацій на тему шкоди дріжджів для організму людини викликав жваві суперечки фахівців і необізнаних обивателів, які чули дзвін, та не знають - де він. Наводилося маса доводів як «за», так і «проти».