Вівторок, 14 березня 2017 — Сайт міста Шепетівка
«Дитина загинула, а вони п’ятий рік справи закривають»,  – говорить мама загиблої дитини. Шепетівчанка Лариса Серебрякова п’ятий рік поспіль домагається, аби винні у смерті її сина понесли покарання. І п’ятий рік правоохоронні органи  роблять усе можливе, аби матеріали справи не потрапили до суду.
Так запевняють в прокуратурі області. Олександр Данилюк, який керував цим підрозділом за часів Василя Ядухи, зараз – у статусі обвинуваченого. Йдеться про ймовірну причетність до шахрайства в особливо великих розмірах. Вже півтора роки екс-посадовець разом з іще одним обвинуваченим перебуває у СІЗО. Третій фігурант справи – не під вартою.
Відбулися змагання з пішохідного туризму у закритих приміщеннях
Розділ Спорт
24-26 лютого на базі Великорішнівського НВК відбулися змагання з пішохідного туризму у закритих приміщеннях серед учнівської та студентської молоді «Північ Хмельниччини», присвячені пам’яті воїнів-інтернаціоналістів.
В період з 8 до 13 березня в м. Шепетівка по вулиці 3-й Садовій невстановлена особа, шляхом пошкодження вікна, проникла в будинок 64-річного місцевого жителя, звідки викрала зварювальний апарат, бензопилу та електродриль, завдавши збитку на суму близько 10 000 гривень.
Зустріч поколінь - естафета в майбутнє
Розділ Спорт
Вже стало традицією проводити спільно із спілкою ветеранів Афганістану баскетбольний турнір,  присвячений пам'яті воїна-інтернаціоналіста В.М. Длужнєвського. Цього року ми дещо урізноманітнили його та провели турнір з баскетболу 3х3 серед команд юнаків та дівчат загальноосвітніх закладів міста та району 6 березня 2017 р. До змагань були допущені команди ЗОШ №1, СЗОШ №2, ЗОШ №3, НВК «Загальноосвітня школа І-Ш ступенів - гімназія», НВК №1, НВК №3, пансіону, ДЮСШ команда №1, ДЮСШ команда №2, с. Чотирбоки. Всього у заході взяли участь 18 команд юнаків та дівчат.
0
репостів
0
репостів