Понеділок, 08 серпня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Завтра пів міста може залишитись без електропостачання
Розділ Бізнес
Про це попереджає директор Шепетівського РЕМ ПАТ "Хмельницькобленерго" Черниш Олександр Миколайович. Листа з відповідним текстом він надіслав начальнику МРВ ДВС Репецькій Ю.Л., Шепетівському міжрайонному прокурору, Начальнику Шепетівського відділення СБУ, Начальнику Шепетівського відділення поліції та Шепетівському міському голові Полодюку М.І.
7 серпня в період часу з 21.00 по 23.30 годин в м. Шепетівка по вулиці В. Котика невстановлена особа шляхом віджиму пластикового вікна проникла в будинок 46-річного місцевого жителя, звідки викрала грошові кошти близько 40000 гривень, близько 150 г золота та мисливську гладкоствольну рушницю «ІЖ-21».
В ніч на 5 серпня в м. Шепетівка по вулиці Островського невстановлена особа шляхом віджиму дверей балкону проникла в квартиру 32-річного місцевого жителя, звідки скоїла крадіжку болгарки, електродрилі, газосигналізатора, мультиварки, м'ясорубки, фотоапарата, грошових коштів в сумі 1350 гривень, звукових колонок, одягу, паспорта громадянина України, ідентифікаційного коду та свідоцтва про народження.
Керівництво ПАТ "Шепетівкагаз" підозрюють в умисному доведенні до банкрутства
Розділ Бізнес
7 червня 2016 року Господарський суд Хмельницької області порушив справу про банкрутство ПАТ «Шепетівкагаз», але Головне управління ДФС у Хмельницькій області запідозрило службових осіб в умисному доведенні до банкрутства підприємства. Про це свідчить ухвала Хмельницького міськрайонного суду від 29 липня.
Відбулася дванадцята сесія Шепетівської міської ради
Розділ Події
4 серпня відбулася дванадцята сесія Шепетівської міської ради. Про її деталі повідомила прес служба органу самоврядування.
0
репостів
0
репостів