Неділя, 13 березня 2016 — Сайт міста Шепетівка
В дошкільному навчальному закладі №12 "Ялинка", у рамках благодійної акції воїнам АТО проведений урочистий захід «Ми діти України за мир, за єдину Україну!».
Прокуратурою Хмельницької області затверджено та спрямовано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього начальника одного з управлінь обласної державної адміністрації та мешканця Хмельницького району у вчиненні шахрайства в особливо великих розмірах (ч.4 ст.190 КК України), підробленні офіційних документів, повторно, за попередньою змовою групою осіб та використанні підроблених документів (ч.3 і ч.4 ст.358 КК України), а також жительки м.Хмельницького у підробленні документів, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч.3 ст.358 КК України). Про це повідомила Прес-служба прокуратури Хмельницької області.
В ніч на 10 березня в м. Шепетівка по пр. Миру невстановлена особа, шляхом зриву ролетів та вибиття дверей, проникла в магазин 25-річного місцевого жителя, звідки викрала 4000 гривень.
11 березня завершилася восьма сесія Шепетівської міської ради сьомого скликання. Це було одне з найбільш тривалих засідань депутатського корпусу міської ради за всі каденції самоврядного органу. Під час майже десятигодинної сесії народні обранці розглянули більше 30 питань порядку денного. Така тривалість сесії обумовлена тим що, у зв'язку із введенням в дію нових вимог законодавства, на сесії депутати при прийнятті рішення голосували поіменно.
0
репостів
0
репостів