Понеділок, 15 лютого 2016 — Сайт міста Шепетівка
29 січня на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври відбулося чергове засідання Священного Синоду Української Православної Церкви Московського Патріархату – перше у поточному році, повідомляє Інформаційний відділ УПЦ МП. Для віруючих нашого міста воно цікаве тим, що на ньому Шепетівська єпархія отримала нового правлячого архієрея.
У колишніх концесіонерів забрали комунальне майно, вони у відповідь влаштували мітинг
Розділ Події
Багатьом шепетівчанам невтямки, що це за мітингарі сьогодні з'явилися на площі імені Тараса Шевченка? Кілька десятків молодих людей під стягами політичної партії "Сила Громад" встановили палатку та транспаранти, принесли кілька діжок російської нафтової кампанії і роблять видимість бурхливої діяльності. Відповідь на це запитання варто шукати у сьогоднішніх вранішніх подіях.
Засновники ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" намагались заарештувати свої ж котли
Розділ Події
Товариство з обмеженою відповідальністю “Комунальні системи України” (Київ) клопотало Господарський суд Хмельницької області накласти арешт на три котли Ferroli Prextherm RSW 1890 і три пальники газові Baltur BGN 250, які знаходяться у розпорядженні ТОВ “Шепетівка енергоінвест”. Про це зазначено в ухвалі суду від 8 лютого.
14 лютого, коли містяни святкували День святого Валентина, близько 13 години у місті Шепетівка, 69-річний чоловік повішався у підсобному приміщенні.
13 лютого близько 02.20 години на автодорозі «Васьковичі — Шепетівка», поблизу с. Заморочення, 43-річний житель с. Клубівка Ізяславського району, керуючи автомобілем «Рено-Мастер», скоїв наїзд на пішохода, 38-річного жителя Волочиського району, який переходив дорогу в невстановленому місці.
В ніч на 12 лютого в с. Судилків по вулиці Гагаріна невстановлена особа, шляхом зриву навісного замка, проникла в будинок 51-річної місцевої жительки, звідки викрала холодильник, пральну машину та килими.
Сьогодні вшановували учасників бойових дій на території інших держав
Розділ Події
Сьогодні в місті відбулись заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виводу військ з Республіки Афганістан.
Шепетівчани у парку проводжали зиму
Розділ Події
14 лютого у міському парку культури та відпочинку шепетівчани взяли участь у театралізованому дійстві «Весна зиму проводжає, літо в гості закликає». Про деталі святкування повідомила прес-служба Шепетівської міської ради.
Працівниками Шепетівського відділу поліції з початку року вже складено більше 20 адмінпротоколів на порушників законодавства. Про це повідомив Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
У Шепетівці відбувся шаховий турнір присвячений пам'яті Героїв
Розділ Спорт
Протягом багатьох років у лютому у нашому місті проходили змагання з шахів, присвячені визволеню міста Шепетівки від фашистських загарбників, але події на Майдані у лютому 2014 року додали ще одну сумну та водночас героїчну сторінку до історії нашої держави. Здавалося б такі віддалені в часі події, але ціль в них одна – світле майбутнє для українського народу та процвітаюча Українська держава.
0
репостів
0
репостів