Понеділок, 03 жовтня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Відбувся заключний етап обласного огляду-конкурсу народних звичаїв та обрядів
Розділ Культура
26 вересня у Хмельницькому відбувся заключний етап обласного огляду-конкурсу народних звичаїв та обрядів «Стелися, барвінку», в якому взяли участь переможці – художні колективи з різних районів. Серед них і фольклорний гурт з села Михайлючка, що об’єднав дорослих (відомий за межами області гурт «Веселиха») і дітей (дитячий фольклорний ансамбль «Медунка»), під керівництвом Т. Костюк-Августинович.
2 жовтня о 10:30 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Вербівці Шепетівського району місцевий мешканець натрапив на 82 мм  мінометну міну часів  Другої світової війни.
Порошенко звільнив голову Шепетівської РДА після недовіри депутатів райради
Розділ Події
Президент Петро Порошенко звільнив В’ячеслава Петрова з посади голови Шепетівської районної державної адміністрації. Відповідне розпорядження глава держави підписав 3 жовтня.
Ветерани змагались у швидких шахах
Розділ Спорт
З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та в рамках заходів «Спорт для всіх – радість життя» 2 жовтня в міському шаховому клубі «Дебют» пройшов ветеранський турнір з швидких шахів.
2 жовтня о 19:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Шепетівка на пров. Лєрмонтова виникла пожежа легкового автомобіля «Fiat Doblo». Про надзвичайну подію повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
0
репостів
0
репостів